Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vinagrella

Llubí, Spanje

 

vinagrellavinagrellavinagrellavinagrellavinagrella
Favoriet 
     

    v.a. 1.579

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vinagrella in Llubí

    Mooie rustieke villa aan de rand van Llubí met een heerlijke tuin, privézwembad en ruimte voor 6 personen.

    De gezellige en verzorgde buitenruimte van dit rustieke huis is erg mooi. Het nodigt uit om 's ochtends vroeg wakker te worden en te genieten van de eerste zonnestralen terwijl je de velden bewondert, samen met een heerlijk ontbijt. Later kunt u genieten van een goed boek of misschien een tijdje zonnebaden op een van de 6 ligstoelen rond het zwembad, voor of na een koele duik. Het chloorbad heeft een afmeting van 10 x 5 meter en de diepte varieert van 1 tot 1,8 meter. Er is ook een buitendouche waar u snel kunt afkoelen. 's Avonds zijn de twee banken naast het zwembad perfect om een glas wijn te proeven, voordat u een sappige barbecue gaat bereiden in de eetkeuken bij de tuin. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

    De woning verrast door de Mallorca gevel gecombineerd met het moderne interieur. Wanneer u binnenkomt, vindt u een grote woonkamer die open staat voor de keuken en die is uitgerust met een grote bank waar u tv kunt kijken of met uw dierbaren kunt kletsen terwijl u kookt op de keramische kookplaat of in de oven. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. U vindt drie slaapkamers, allemaal met een kast, waar u 's nachts kunt uitrusten. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met douche, nog steeds op de begane grond. De andere twee slaapkamers bevinden zich boven, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Een tweede badkamer met ligbad completeert de eerste verdieping. Het huis beschikt over twee kinderbedjes en kinderstoelen voor uw baby's. De woonkeuken, de aangrenzende eetkeuken en de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna