Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Missa

Llubí, Spanje

 

ca-na-missaca-na-missaca-na-missaca-na-missaca-na-missa
Favoriet 
     

    v.a. 1.216

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Missa in Llubí

    Ontkoppel je van het dagelijks leven in dit rustieke huis voor 4 personen in Llubí, met een privézwembad.

    Je kunt afkoelen en ontspannen in het fantastische chloorzwembad van 7 x 3 meter met een diepte van 1,2 tot 2 meter. Je kunt ook heerlijk vlees en groenten bereiden op de barbecue. Je kunt zonnebaden op het zonneterras. Er is een buitenbadkamer met een douche naast het zwembad. Het gebouw ligt in de stad, met directe buren en volledige privacy.

    Het huis ontmoet je in een indrukwekkende en rustieke woon- eetkamer, met TV-sat, DVD- en CD-speler en houtkachel. Er zijn twee banken in de aangrenzende kamer. De keuken, met een keramisch blad, bevindt zich in een glazen ruimte met BBQ. Verder zijn er 2 slaapkamers met elk een kast. De ene heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met bad en douche, en de andere heeft een stapelbed. De kamers van dit huis hebben een plafondventilator en verwarming door middel van radiatoren. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank en bevindt zich in de BBQ keuken. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel voor je klaarzetten.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm