Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Antich

Lloseta, Spanje

 

can-antichcan-antichcan-antichcan-antichcan-antich
Favoriet 
     

    v.a. 1.297

    • Max. 7 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Antich in Lloseta

    Welkom in dit prachtige landelijke huis voor maximaal 7 personen, gelegen in het dorp Lloseta.

    De buitenkant is perfect om te genieten van het uitzicht op de stad en het platteland. Er is een zwembad van 8 x 4,5 m waar u kunt afkoelen, 6 ligstoelen om te ontspannen en een tuin om in te spelen of gewoon rond te lopen tussen de verschillende fruitbomen in de buurt. Er is een veranda van 9 m2 met een barbecue waar u heerlijke gerechten kunt bereiden voor uw familie en vrienden, en u kunt ervan genieten op het terras van 24 m2, uitgerust met een tafel, stoelen en een tent.

    Dit huis van 170 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en biedt plaats aan 7 personen. Er zijn vier slaapkamers: één op de begane grond met airconditioning, uitzicht op de bergen en een en-suite badkamer, voorzien van een bad; en nog drie tweepersoonsslaapkamers op de eerste verdieping, ook met airconditioning. Voor de rest van het huis zijn er twee badkamers, één met ligbad op de begane grond en één met douche op de eerste verdieping. Er is een wieg beschikbaar voor het geval u er een nodig heeft. U kunt ontspannen in de twee woonkamers van het huis: een ervan is rustiger en uitgerust met vier banken, satelliet en tv; en de andere, onderdeel van de woon-eetkamer met een ingerichte keuken, heeft een tafel, stoelen, twee banken en airconditioning. De volledig uitgeruste keuken heeft een keramische kookplaat en er is een strijkijzer, een strijkplank en een wasmachine.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils