Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lloseta

Spanje

 

  6 pers.
  Goixa

  Welkom in Lloseta, waar dit fantastische dorpshuis van twee verdiepingen u een onvergetelijke vakantie zal bezorgen.Aan de buitenkant van dit prachtige herenhuis vindt u gezellige plekjes om van het buitenleven te genieten. Vooral het hoofdterras hee..

  Lloseta

   7 pers.
   Can Antich

   Welkom in dit prachtige landelijke huis voor maximaal 7 personen, gelegen in het dorp Lloseta.De buitenkant is perfect om te genieten van het uitzicht op de stad en het platteland. Er is een zwembad van 8 x 4,5 m waar u kunt afkoelen, 6 ligstoelen om..

   Lloseta

    5 pers.
    Son Coll

    Welkom in dit prachtige landhuis in Lloseta met privézwembad en capaciteit voor 5 personen.Dit geweldige huis beschikt over een gezellige en mooie buitenruimte. Het beschikt over een prachtig chloorbad van 9 x 4 meter met een waterdiepte van 1 tot 2..

    Lloseta

     10 pers.
     Tramontana

     Geniet van de rust van het binnenland van Mallorca en de nabijheid van het Tramuntana-gebergte, in dit prachtige huis voor 10 personen in Lloseta.Het heeft een privézwembad, een barbecueplek en verschillende terrassen waar u van het mooie weer kunt ..

     Lloseta

     Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje     Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

     Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.