Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa-Rota Two-Bedroom Ap.

Lloret de Vistalegre, Spanje

 

sa-rota-two-bedroom-apsa-rota-two-bedroom-apsa-rota-two-bedroom-apsa-rota-two-bedroom-apsa-rota-two-bedroom-ap
Favoriet 
     

    v.a. 2.457

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa-Rota Two-Bedroom Ap. in Lloret de Vistalegre

    Dit prachtige appartement is gelegen in een prachtig landhuis uit de 18e eeuw, gelegen in het centrum van het eiland Mallorca. Het huis is omgeven door 28 hectare met vijgen- en amandelbomen. In de omgeving zijn er veel eiken- en dennenbossen. De finca heeft een eigen wijnkelder en watervoorziening. In de tuin vindt u een gemeenschappelijk zwembad en diverse terrassen met tuinmeubilair, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een drankje terwijl u het prachtige landschap van Mallorca bewondert.

    Onze rustieke en moderne villa's en appartementen bevinden zich in de oude huizen van dit 18e-eeuwse landgoed. Met houten balken en originele stenen muren, ze zijn allemaal uitgerust met een complete keuken, woon-eetkamer en een eigen terras met panoramisch uitzicht op de vallei.
    Sa Rota ligt op een van de meest unieke locaties van Mallorca op Mallorca, omringd door valleien en pittoreske stadjes.

    De strategische ligging in het centrum van het eiland betekent dat u een aantal prachtige hermitages, kloosters en heiligdommen kunt bezoeken, zoals Lluc en Randa, waar u kunt genieten van ongelooflijke panoramische uitzichten. Op dezelfde manier kunt u de meest authentieke delen van Mallorca ontdekken dankzij de traditionele feesten en de beroemde markten, zoals Sineu, dat op slechts 7 km afstand ligt.

    U kunt ook heerlijke Mallorcaanse wijn proeven in enkele van de bodega's in de regio, zoals Binisalem, of een bezoek brengen aan de nabijgelegen traditionele steden, zoals Sineu en Petra, met hun traditionele architectuur en uitgebreide culinaire keuze.

    Volledig aangepast aan de nieuwe anti-Covid-protocollen op het gebied van netheid, heeft het ook een contactloze check-in en beveiligde check-out.

    Onze appartementen met twee slaapkamers (60-70m2) zijn perfect voor gezinnen. Hun verdeling biedt meer ruimte en onafhankelijkheid, met behoud van een warme en lichte sfeer.

    FACILITEITEN
    Een tweepersoonsbed (180 x 200 cm) of twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm)

    Koelkast
    Inductie kookplaat
    Magnetron
    Keukengerei en servies
    Koffiezetapparaat en waterkoker
    Satelliet-tv en dvd-speler
    Airconditioning
    Verwarming
    Plafondventilator
    Haardroger
    Voorzieningen en handdoeken
    Veilig

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor