Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lloret de Vistalegre

Spanje

 

Finca Sa Rota d'en Palerm

Felisa is een echte levenskunstenaar: een genieter van de mooie dingen van het leven. En het leuke is dat ze haar passie voor het leven graag met je deelt!Haar finca is dan ook een waar meesterwerk. De kamer waar ik verbleef bijvoorbeeld, was ingeric..

Lloret de Vistalegre

  4 pers.
  Sa-Rota Two-Bedroom Ap.

  Dit prachtige appartement is gelegen in een prachtig landhuis uit de 18e eeuw, gelegen in het centrum van het eiland Mallorca. Het huis is omgeven door 28 hectare met vijgen- en amandelbomen. In de omgeving zijn er veel eiken- en dennenbossen. De fin..

  Lloret de Vistalegre

   2 pers.
   Sa-Rota One-Bedroom Ap.

   Dit prachtige appartement is gelegen in een prachtig landhuis uit de 18e eeuw, gelegen in het centrum van het eiland Mallorca. Het huis is omgeven door 28 hectare met vijgen- en amandelbomen. In de omgeving zijn er veel eiken- en dennenbossen. De fin..

   Lloret de Vistalegre

    6 pers.
    Es Vedat 6

    Welkom in deze fantastische villa, met privézwembad en accommodatie voor 6 personen, aan de rand van Lloret de Vistalegre.De buitenkant van dit geweldige landhuis is zo mooi. Voor een kostbaar bouwwerk van twee verdiepingen heeft u een prachtig priv..

    Lloret de Vistalegre

     4 pers.
     Es Vedat 4

     Welkom in deze fantastische villa, met privézwembad en accommodatie voor 4 personen, aan de rand van Lloret de Vistalegre.De buitenkant van dit geweldige landhuis is zo mooi. Voor een kostbaar bouwwerk van twee verdiepingen heeft u een prachtig priv..

     Lloret de Vistalegre

      6 pers.
      Sa Serra

      Mooi huis met 2 verdiepingen gelegen op het platteland, in Lloret de Vistalegre. Het biedt uitzicht op het platteland en is geschikt voor 6 personen.Het zoutwater-zwembad van 17X3m heeft een diepte van 0,5m tot 1,5m. Rond het zwembad beschikt u over ..

      Lloret de Vistalegre

      Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje      Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

      Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.