Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa-Rota One-Bedroom Ap.

Lloret de Vistalegre, Spanje

 

sa-rota-one-bedroom-apsa-rota-one-bedroom-apsa-rota-one-bedroom-apsa-rota-one-bedroom-apsa-rota-one-bedroom-ap
Favoriet 
     

    v.a. 1.470

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa-Rota One-Bedroom Ap. in Lloret de Vistalegre

    Dit prachtige appartement is gelegen in een prachtig landhuis uit de 18e eeuw, gelegen in het centrum van het eiland Mallorca. Het huis is omgeven door 28 hectare met vijgen- en amandelbomen. In de omgeving zijn er veel eiken- en dennenbossen. De finca heeft een eigen wijnkelder en watervoorziening. In de tuin vindt u een gemeenschappelijk zwembad en diverse terrassen met tuinmeubilair, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een drankje terwijl u het prachtige landschap van Mallorca bewondert.

    Onze rustieke en moderne villa's en appartementen bevinden zich in de oude huizen van dit 18e-eeuwse landgoed. Met houten balken en originele stenen muren, ze zijn allemaal uitgerust met een complete keuken, woon-eetkamer en een eigen terras met panoramisch uitzicht op de vallei.
    Sa Rota ligt op een van de meest unieke locaties van Mallorca op Mallorca, omringd door valleien en pittoreske stadjes.

    De strategische ligging in het centrum van het eiland betekent dat u een aantal prachtige hermitages, kloosters en heiligdommen kunt bezoeken, zoals Lluc en Randa, waar u kunt genieten van ongelooflijke panoramische uitzichten. Op dezelfde manier kunt u de meest authentieke delen van Mallorca ontdekken dankzij de traditionele feesten en de beroemde markten, zoals Sineu, dat op slechts 7 km afstand ligt.

    U kunt ook heerlijke Mallorcaanse wijn proeven in enkele van de bodega's in de regio, zoals Binisalem, of een bezoek brengen aan de nabijgelegen traditionele steden, zoals Sineu en Petra, met hun traditionele architectuur en uitgebreide culinaire keuze.

    Volledig aangepast aan de nieuwe anti-Covid-protocollen op het gebied van netheid, heeft het ook een contactloze check-in en beveiligde check-out.

    De appartementen met één slaapkamer 60/70 m2) hebben directe toegang, een grote slaapkamer met een volledige en-suite badkamer, een woon-eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras van 35 tot 57 m2 met uitzicht op de vallei en het Serra de Tramuntana-gebergte.

    FACILITEITEN
    Een tweepersoonsbed (180 x 200 cm) of twee eenpersoonsbedden (90 x 200 cm)

    Koelkast
    Inductie kookplaat
    Magnetron
    Keukengerei en servies
    Koffiezetapparaat en waterkoker
    Satelliet-tv en dvd-speler
    Airconditioning
    Verwarming
    Plafondventilator
    Haardroger
    Voorzieningen en handdoeken
    Veilig

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm