Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Santa Rosa by Pierre et Vacances

Lloret de Mar, Spanje

 

hotel-santa-rosa-by-pierre-et-vacances
Favoriet 
 

v.a. 131

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Santa Rosa by Pierre et Vacances in Lloret de Mar

Hotel Santa Rosa is een uitstekend 4-sterren hotel in het centrum van Lloret de Mar. Een groot gedeelte van het hotel is in 2022 gerenoveerd. Voor een middagje winkelen kunt u terecht bij de diverse winkels, van bekende ketens tot kleine boetieks en souvenirwinkels. Terug in het hotel kunt u lekker relaxen langs het zwembad of genieten van een drankje bij de roof top bar. De goede service en comfortabele kamers maken dit hotel echt een fijne vakantieplek!

Hotel Santa Rosa is een uitstekend 4-sterren hotel in het centrum van Lloret de Mar. Een groot gedeelte van het hotel is in 2022 gerenoveerd.
Voor een middagje winkelen kunt u terecht bij de diverse winkels, van bekende ketens tot kleine boetieks en souvenirwinkels. Terug in het hotel kunt u lekker relaxen langs het zwembad of genieten van een drankje bij de roof top bar.

De goede service en comfortabele kamers maken dit hotel echt een fijne vakantieplek!

Hotel Santa Rosa is gelegen in het centrum van Lloret, op 2 minuten lopen van de winkelstraten. Het uitgaansleven aan de strip is ca. 15 minuten wandelen.

- Diverse winkels en eetgelegenheden: ca. 100 m
- Strand: ca. 200 m
- Centrum: ca. 150 m
- Waterworld: ca. 3 km

- Huisdieren toegestaan (tot 10 kg, niet in openbare ruimtes toegestaan)(€ 12 p.d.)
- Heren dienen een lange broek (geen sport- of zwemkleding) in het restaurant te dragen

Moderne kamers met:
- Telefoon
- Tv
- Airconditioning
- Koelkastje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De kamers zijn ca. 20 m² groot
Naar keuze met balkon (niet mogelijk in de 1-persoonskamers)

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm