Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Rosamar Garden

Lloret de Mar, Spanje

 

hotel-rosamar-gardenhotel-rosamar-gardenhotel-rosamar-gardenhotel-rosamar-gardenhotel-rosamar-garden
Favoriet 
 

v.a. 517

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Rosamar Garden in Lloret de Mar

In Hotel Rosamar Garden heeft jong en oud een fantastische Selections vakantie. Het heeft veel faciliteiten en de ligging ten opzichte van het strand en centrum is goed.

Rosamar Garden heeft meerdere zwembaden voor de nodige uren waterpret. Helemaal top zijn de waterglijbanen! Als je hiervan houdt, dan is dit het perfecte hotel voor jou. Kleine vakantiegangers zullen graag een mini-boottochtje willen maken in de 'rivier' en kunnen zich uitstekend vermaken op het waterspeelplein. Ook wordt er zowel overdag als 's avonds van alles georganiseerd door het animatieteam.

Ben je op zoek naar een restaurantje of winkels, het centrum van het levendige Lloret de Mar is op loopafstand. Ga je graag naar het strand, ook dan zit je goed want na een korte wandeling ben je er al. En van al dat zwemmen, wandelen en zonnen krijg je natuurlijk trek. Dan is het maar goed dat er een snackbar is in het hotel, waar allerlei lekkers wordt klaargemaakt. Meer heb je niet nodig toch?


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils