Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca El Altabacar

Las Lagunas, Spanje

 

finca-el-altabacarfinca-el-altabacarfinca-el-altabacarfinca-el-altabacarfinca-el-altabacar
Favoriet 
     

    v.a. 834

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca El Altabacar in Las Lagunas

    Deze prachtige finca gelegen in Las Lagunas de Mijas verwelkomt 4 gasten.

    Deze accommodatie ligt zeer dicht bij de stad Las Lagunas, een zeer populaire woonwijk met een breed scala aan diensten en een breed scala aan recreatie en entertainment.

    Maak een wandeling door het historische centrum tijdens een bezoek aan het Plaza de la Constitución, geniet van een dagje winkelen of stop bij een goed restaurant en proef de heerlijke typische gerechten uit de Andalusische keuken. Als u zin hebt in een dagje zon en zee, brengt een ritje van slechts 10 minuten u naar het strand van Los Boliches, dat wordt beschouwd als een van de beste stranden van de Costa del Sol. Dit grote gouden zandstrand met kristalhelder water is ideaal voor een dagje uit met familie of vrienden, want het biedt een aangename en veilige omgeving, met tal van entertainmentmogelijkheden voor alle leeftijden. Het is ook zeer dicht bij het centrum van Fuengirola, dus het is gemakkelijk om toegang te krijgen en te genieten van alle toeristische attracties van de stad.

    Het interieur van het twee verdiepingen tellende huis, ingericht in een zeer gezellige stijl, is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. Op de begane grond vindt u een prachtige woon-eetkamer met Smart TV, een keuken met gaskookplaat en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken en tot slot een badkamer met douche. In het huis zijn een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Een trap brengt u naar de eerste verdieping, waar u de twee slaapkamers vindt.
    Beide slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden en AC en delen een fantastische kleedkamer.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor