Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas TAO Mazo

Lajares, Spanje

 

villas-tao-mazo
Favoriet 
 

v.a. 811

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villas TAO Mazo in Lajares



Wat ben ik dol op Fuerteventura! Dit keer verblijf ik in een van de fijne villa's van Villas TAO Mazo in het noorden van het eiland. Een heerlijk rustig plekje, met de gezelligheid van Corralejo dichtbij. Iedere keer als ik hier ben, geniet ik van het Spaanse leven en het aangenaam warme klimaat. Ook nu weer ben ik onder de indruk van de prachtige heuvels, de wuivende palmbomen en de unieke cactussen die dit landschap zo uniek maken.

Het is heerlijk wakker worden in de villa's. Zo is er een ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken en drie of vier aparte slaapkamers. En dan is iedere villa ook nog voorzien van een eigen zwembad. Wat een luxe! Buiten is het net zo prachtig als binnen. Met de aangename temperaturen op het eiland breng je hier misschien ook wel de meeste tijd door. Wil je er graag een keer op uit? Stap dan in je huurauto en ga op avontuur. Fuerteventura heeft zoveel te bieden. Breng een bezoek aan het unieke duinlandschap rondom Corralejo en bezoek het vissersdorpje Cotillo waar je de lekkerste verse vis eet!


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 14;klasse: comfort;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week: geen verschoning tijdens verblijf;handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week: geen verschoning tijdens verblijf;schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 7 nachten; schoonmaak 1 maal per week: geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren niet toegestaan;wi-fi op de kamer: gratis;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week: geen verschoning tijdens verblijf;handdoeken inclusief verschoning bij verblijf vanaf 7 nachten 1 keer per week: geen verschoning tijdens verblijf;schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 7 nachten; schoonmaak 1 maal per week: geen schoonmaak tijdens verblijf;wi-fi op de kamer: gratis;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-09-2025 811,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils