Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sabatera

Inca, Spanje

 

sabaterasabaterasabaterasabaterasabatera
Favoriet 
     

    v.a. 578

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sabatera in Inca

    Met een prachtig terras waar u kunt genieten van onvergetelijke momenten buiten, ligt dit fantastische huis voor 2 personen op slechts een steenworp afstand van het centrum van Inca.

    Dit is een geweldig herenhuis, gelegen op de begane grond van een gebouw met twee verdiepingen, dat vervolgens een familiale, rustige en nabije hoek wordt om uw dromen op het eiland waar te maken. Het terras is prachtig omdat het smaakvol is ingericht en gemeubileerd. De combinatie van de stenen muren met de levendige kleuren, de bomen, de twee ligstoelen om even van de zon te genieten, het ingebouwde bankje om lekker te lezen en, het beste van alles, de barbecue voor de echte professional chef-kok van maaltijden in de buitenlucht. Op de gezellige kleine veranda kunt u koken en genieten van de heerlijke recepten.

    Binnen is er een uitnodigende woonkamer met een bank, twee fauteuils en airconditioning, de perfecte hoek om satelliet-tv te kijken, een van de boeken van het huis te lezen of gewoon uit te rusten. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer, die is uitgerust met een tafel met stoelen en die enerzijds naar het terras en anderzijds naar de keuken leidt. Deze beschikt over een keramische kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en nog veel meer, zodat je kunt koken alsof je thuis bent. Er is één slaapkamer in het huis om uit te rusten, en deze beschikt over een tweepersoonsbed, een kledingkast, een ventilator en ruimte om een kinderbedje klaar te maken als u met uw baby reist. Ten slotte is er een badkamer met douche voor de hele accommodatie.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas