Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Granja

Inca, Spanje

 

granjagranjagranjagranjagranja
Favoriet 
     

    v.a. 1.225

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Granja in Inca

    Prachtig huis vlakbij Inca, tot 8 personen kunnen genieten van het plattelandsleven en het privézwembad.

    Het zwembad van 9x4m met een diepte van 1 - 2m is het belangrijkste kenmerk van de buitenruimtes. Het wordt schoongehouden met chloor en heeft kinderbeveiliging. Op het terras bij het zwembad zijn er tot 8 ligstoelen om van de zon te genieten en een grasveld waar de kinderen kunnen spelen. Onder de veranda staat een tafel om buiten te eten en ernaast een vaste barbecue.

    De 170m2 van het huis zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond kom je binnen in de wooneetkamer, ingericht in een rustieke en functionele stijl. In de koudere maanden kun je de woonkamer verwarmen met een houtkachel. Ga even zitten om satelliet-tv te kijken of verzamel je familie en vrienden aan de eettafel voor 6 personen. Vanuit de eetkamer heb je toegang tot de keuken die is uitgerust met een keramische kookplaat en al het keukengerei dat je nodig hebt om je favoriete gerechten te bereiden. De keuken heeft toegang tot het terras. Er is een wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Een van de 4 slaapkamers bevindt zich op deze verdieping en is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Een badkamer met ligbad completeert de begane grond.
    Als je naar de eerste verdieping gaat kom je bij een tweede woonkamer om te lezen of rond te hangen met vrienden en de resterende 3 slaapkamers. 2 slaapkamers hebben elk 1 tweepersoonsbed, de 4e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, allemaal hebben ze een kledingkast, ventilator en elektrische radiator. Deze verdieping heeft een badkamer met douche. Indien gewenst kunnen we een kinderbedje en kinderstoel voor je baby klaarzetten.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils