Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Cama Rotja

Inca, Spanje

 

can-cama-rotjacan-cama-rotjacan-cama-rotjacan-cama-rotjacan-cama-rotja
Favoriet 
     

    v.a. 1.409

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Cama Rotja in Inca

    Gelegen in Inca, verwelkomt dit fantastische huis met uitzicht op de bergen 8 gasten.

    Het beste plan van dit huis zal zowel ontbijt en barbecues zijn als momenten van ontspanning in de zon terwijl je uitkijkt over het spectaculaire landschap dat het huis biedt. Hiervoor vindt u een terras op de eerste verdieping, overdekt en ingericht met een tafel en stoelen in de buurt van de barbecue, en de andere op de tweede verdieping met ligstoelen en een kleine tafel om te ontspannen. Er zijn buren in de buurt, dus de privacy is gedeeltelijk.

    Het huis verrast in zijn interieur met een combinatie van traditionele stijlen. Op de begane grond is de woonkamer met een bank om te kletsen met je gezelschap en heel dichtbij is de keuken. Deze is op gas en beschikt over alle benodigdheden om te koken, evenals een eettafel om van de beste maaltijden te genieten. In dezelfde kamer is er een rustruimte met twee banken en een paar fauteuils met uitzicht op de buitenkant van het huis. Het huis heeft een wasmachine, strijkplank en strijkijzer. De tweede verdieping is compleet met twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed en twee badkamers met douches. Op de bovenverdieping bevinden zich de andere twee slaapkamers. Een grotere kamer met twee eenpersoonsbedden, een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en de andere kamer met een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben kasten en ventilatoren. Er is beschikbaarheid voor een kinderbedje en kinderstoel als je met een baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm