Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Es Porrassar

Felanitx, Spanje

 

finca-es-porrassarfinca-es-porrassarfinca-es-porrassarfinca-es-porrassarfinca-es-porrassar
Favoriet 
     

    v.a. 1.965

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca Es Porrassar in Felanitx

    Deze rustieke villa ligt in Cas Concos, vlakbij Felanitx in het zuidoosten van Mallorca, verrast met een privézwembad en verwelkomt 10 gasten.

    Het meest opvallende detail van dit prachtige huis met stenen gevel is het privéchloorzwembad van 12 x 6,5 meter met een diepte variërend van 1,1 tot 1,8 meter. Verder is er een buitendouche. Geniet van een luie middag in de groene tuin, zonnebadend op een van de tien ligstoelen, maak een lekkere barbecue met vrienden of drink een heerlijke cocktail onder de pergola. Een veranda is ingericht met een grote tafel en een buitenkeuken. Uw kinderen spelen graag in de kleine speeltuin. Dit keurige huis is omheind, omgeven door velden en gelegen in een zeer rustige zone. Er zijn een paar buren in de buurt.






    Dit huisje biedt accommodatie op 260m2 en twee verdiepingen; huiselijk en rustiek ingericht. Op de begane grond bevindt zich een uitnodigende zitkamer met satelliet-tv en uitzicht op de tuin, waar u een kleine siësta kunt houden. De eetkamer met toegang tot de tuin leent zich perfect voor een familiediner. De keuken met vitrokookplaat is volledig uitgerust. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een douchebad, een badkamer met ligbad en een wasruimte met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.

    De eerste verdieping bestaat uit een kleine woonkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer en-suite met groot bad, twee kamers met elk twee eenpersoonsbedden, één met een stapelbed en een badkamer met douche. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en kasten; drie ervan op de bovenverdieping hebben toegang tot een terras met uitzicht op de tuin. Bovendien is er airconditioning in beide woonkamers en in de eetkamer. Op verzoek kunnen wij maximaal twee kinderbedjes en twee kinderstoelen leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor