Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sobreamunt

Esporles, Spanje

 

sobreamuntsobreamuntsobreamuntsobreamuntsobreamunt
Favoriet 
     

    v.a. 2.448

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sobreamunt in Esporles

    Rustiek 16e-eeuws huis met privézwembad en uitzicht op zee verwelkomt 6 gasten in Esporles
    U kunt niet alleen een verfrissende duik nemen in het privézwembad, maar u kunt ook genieten van het uitzicht op zee en de natuur rondom dit prachtige landgoed. Het zwembad is gechloreerd en meet 11 x 8 m met een diepte van 0,5 tot 1,9 m. Daarnaast zijn er verschillende ligstoelen om te zonnebaden of om jezelf te beschermen tegen de zon onder de parasol, evenals verschillende tafels waar je kunt genieten van het mooie weer terwijl je 's middags vermout drinkt in deze ongelooflijke en speciale omgeving. Een andere tafel naast het huis en onder de luifel is ideaal voor heerlijke avonden met het gezin. Er is een barbecue die alleen gebruikt kan worden van 1 november tot 30 april, van 1 mei tot 31 oktober is het verboden om vuur te maken in verband met het bosrijke terrein.







    Het huis is een 16e-eeuws huis dat is gerestaureerd. Het heeft 250 m2 verdeeld over twee verdiepingen die ongelooflijke rustieke details behouden, zoals de houten balken en de stenen gevel. Vanaf het buitenterras komen we in de originele keuken die je met zijn natuurstenen gootsteen, de originele tegels en ook de bijkeuken meeneemt naar vervlogen tijden. Het heeft ook een gasfornuis en een kleine tafel met stoelen waar u het ontbijt kunt bereiden, evenals een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Vanaf hier komen we in een formele eetkamer met goed bewaard gebleven rustieke meubels en ruimte voor 6 personen.

    Vanuit de eetkamer hebben we toegang tot de patio of distributeur van waaruit we het andere deel van het huis kunnen betreden waar de ruime en lichte woonkamer is. Net als de rest van het huis heeft het ongelooflijke details en antieke meubels, met comfortabele banken en fauteuils om uit te rusten en los te koppelen, en het heeft een open haard om je warm te houden op de koudste dagen.

    Vanuit de woonkamer gaan we naar boven waar je een kleine zitkamer vindt waar je tv kunt kijken, met toegang tot nog een terras en toegang tot de slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een en-suite badkamer met douche en ligbad. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de derde heeft een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben kledingkasten en een ventilator voor de warmere nachten. Het huis heeft nog een badkamer met ligbad om de rest van het huis te onderhouden. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas