Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Tahiti

Es Pujols, Spanje

 

hotel-tahiti
Favoriet 
 

v.a. 1.152

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Tahiti in Es Pujols



Dromerig fiets ik van het strand naar mijn hotel over een van de onverharde wegen die Formentera rijk is. Ik passeer zoutvlaktes en bewonder de flamingo's. Ik heb net een paar uurtjes genoten van het mooiste strand van dit eiland: Playa de Illetas; een van de mooiste stranden ter wereld. Het zand hagelwit & de zee azuurblauw! En omdat het water langzaam afloopt, kun je meters de zee in lopen en de jachten bewonderen die hier voor anker liggen. Wat een ervaring!

Ik verblijf een paar nachten bij Hotel Tahiti in Es Pujols. Het is een uniek adresje, op slechts 100 meter van het strand, met mooie kamers en een fijn zwembad om bij te relaxen. Van het hotel loop je zo de gezellige boulevard op van Es Pujols. Aan de boulevard en in het bruisende centrum vind je tal van fantastische restaurants, leuke bars om een sangria te drinken en mooie shops.


  • Regular:lift (aantal 1);kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;ontbijtruimte;parkeerterrein;drinkgelegenheden: lobbybar; poolbar aantal 1;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad (lengte: 5 meter; breedte: 3 meter)(geheel apart; zoet water; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 18 meter; breedte: 13 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 74;totaal aantal verdiepingen: 3;totaal aantal gebouwen: 1;klasse: comfort;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (24 uur geopend);lift (aantal 1);kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;ontbijtruimte;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);voorzieningen voor mindervaliden (alleen op de begane grond; rolstoeltoegankelijk; aangepaste badkamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Pools:handdoekenservice;kinderzwembad (lengte: 5 meter; breedte: 3 meter)(geheel apart; zoet water; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; lengte: 18 meter; breedte: 13 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;20 € per persoon per dag contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Restaurant:drinkgelegenheden: lobbybar; poolbar aantal 1
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-11-2024 1.152,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm