Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Tabaiba Center

Costa Teguise, Spanje

 

appartementen-tabaiba-center
Favoriet 
 

v.a. 80

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Tabaiba Center in Costa Teguise

Appartementencomplex Tabaiba Center is gebouwd in een charmante witte bouwstijl. Het appartement is rustig gelegen op 2,5 kilometer afstand van het centrum en strand. Met de gratis shuttlebus ligt u zo op het strand of loopt u door het centrum van Teguise. Iedere zondag is er een wekelijkse markt, struin langs de vele marktkraampjes. Ziet u iets leuks? Vergeet dan zeker niet af te dingen. Een andere aanrader is het Aquapark van Teguise, ontdek de diverse glijbanen en zwembaden. Zwemt u liever in een rustigere omgeving? Goed nieuws! Tabaiha Center beschikt over maar liefst twee zwembaden waar u in alle rust een baantje trekt of geniet van de zon vanuit uw ligbed. De ruime appartementen van Tabaiba Center in combinatie met de zwembaden en rustige ligging zorgen ervoor dat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Vele vakantiegangers gingen u al voor, zij waren te spreken over het vriendelijke personeel en de goede service. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor

Appartementencomplex Tabaiba Center is gebouwd in een charmante witte bouwstijl. Het appartement is rustig gelegen op 2,5 kilometer afstand van het centrum en strand. Met de gratis shuttlebus ligt u zo op het strand of loopt u door het centrum van Teguise. Iedere zondag is er een wekelijkse markt, struin langs de vele marktkraampjes. Ziet u iets leuks? Vergeet dan zeker niet af te dingen. Een andere aanrader is het Aquapark van Teguise, ontdek de diverse glijbanen en zwembaden. Zwemt u liever in een rustigere omgeving? Goed nieuws! Tabaiha Center beschikt over maar liefst twee zwembaden waar u in alle rust een baantje trekt of geniet van de zon vanuit uw ligbed.

De ruime appartementen van Tabaiba Center in combinatie met de zwembaden en rustige ligging zorgen ervoor dat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Vele vakantiegangers gingen u al voor, zij waren te spreken over het vriendelijke personeel en de goede service. Kortom, de perfecte uitvalsbasis voor een rustige vakantie tegen een goede prijs.

Tabaiba Center bevindt zich in een rustige omgeving, een gratis shuttlebusje rijdt een aantal keer per dag op en neer naar het strand.

- Centrum: ca. 2,5 km
- Strand: ca. 2,5 km
- Bushalte: ca. 500 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Lanzarote op ca. 12,5 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. inbegrepen.

Geen lift aanwezig.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas