Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cortijo la Zapatera - appartementen

Canillas de Aceituno, Spanje

 

cortijo-la-zapatera-appartementen
Favoriet 
 

v.a. 870

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cortijo la Zapatera - appartementen in Canillas de Aceituno



Rasja is al lange tijd een goede vriendin van mij uit Nederland. In 2019 besloot ze met Wouter haar droom waar te maken. Samen zijn ze een prachtige bed & breakfast begonnen in Andalusië; Cortijo La Zapatera. Na de vele verhalen over het authentieke plekje, ga ik het eens met eigen ogen bekijken.

Ik word blij verwelkomd wanneer ik bij de cortijo aankom. “Wat fijn je weer te zien, Eliza!” zegt Rasja. De Nederlandse eigenaren laten me al het moois van hun Spaanse adresje zien: het verkoelende zwembad, het eindeloze uitzicht en de wijngaarden waar ze hun eigen biologische wijn van gaan produceren. Ook de kamers zijn een warm bad om in thuis te komen. Mijn ruime kamer is ingericht in de typische stijl van Andalusië: een combinatie van Spaans en Marokkaans.

We eindigen de rondleiding bij één van de honesty bars. Het koppel stelt voor om vanavond een heerlijk driegangen menu voor mij te bereiden. Zo'n aanbod sla ik natuurlijk niet af! Rasja en Wouter weten precies wat zij moeten doen om mij in de watten te leggen. 'Relax, unwind, enjoy!' is het motto en dat is precies wat ik hier ga doen.


  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 5;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis),Regular:kluisje (op de kamer);lobby;televisiehoek;drinkgelegenheden: bar aantal 2;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen; parasol),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen; parasol),Restaurant:drinkgelegenheden: bar aantal 2
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-10-2024 870,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas