Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Confit

Can Picafort, Spanje

 

can-confitcan-confitcan-confitcan-confitcan-confit
Favoriet 
     

    v.a. 899

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Confit in Can Picafort

    Dit fantastische appartement in Can Picafort bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor 4 personen. Het ligt op slechts 150 meter afstand van de zee.

    Wat dacht u van een paar vakantiedagen aan zee doorbrengen? Dit is de perfecte plek daarvoor. Dit geweldige appartement is ideaal om te genieten van een paar dagen rust, strand en zon. Elke dag, wanneer u wakker wordt, kunt u een compleet ontbijt organiseren op een van de terrassen, met uw PB, koffie, fruit, toast en alles wat u nodig heeft om voldoende energie te hebben om later in het kristalheldere water te zwemmen, te zonnebaden op het witte water. zand of maak gewoon een wandeling langs de rustige, maar levendige omgeving van Can Picafort.

    Eenmaal binnen wordt u verwelkomd in een geweldige woonkamer. Hier kunt u tv kijken, een dvd-film kijken of gewoon even uitrusten. Vervolgens vindt u de onafhankelijke eetkamer waar u samen van uw familiemaaltijden kunt genieten. Tenslotte vinden we de keuken die is uitgerust met een gasaanrecht, oven en alles wat je nodig hebt om te koken alsof je thuis bent. Er zijn twee badkamers in de accommodatie, één met een ligbad en de andere met een douche. Verder vinden we 2 slaapkamers, beide voorzien van een vaste kast, ventilator en elektrische radiator. Eén ervan heeft twee eenpersoonsbedden en de andere heeft een tweepersoonsbed. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich op het terras. En als u met uw baby reist, kunnen wij voor een kinderbedje en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm