Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torre Marina

Campos, Spanje

 

torre-marinatorre-marinatorre-marinatorre-marinatorre-marina
Favoriet 
     

    v.a. 1.755

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Torre Marina in Campos

    Prachtig zomerhuis met privézwembad, gelegen in Sa Rapita in het zuiden van Mallorca. Het ligt op slechts 1 km van het strand van Sa Rapita en biedt comfortabel plaats aan 6 personen.

    Neem 's ochtends een duik in het privéchloorzwembad van 11,5 x 7 meter met een diepte van 0,8 tot 1,8 meter. Plof daarna neer op een van de vier ligstoelen, geniet van een buitendouche of organiseer een barbecue met familie en vrienden op het terras. Op de veranda kunt u heerlijk buiten dineren of ontspannen op de bank. Verschillende bloempotten en planten geven een mediterraan tintje aan de buitenkant. Het perceel is omheind en er zijn geen buren in de buurt, waardoor u van uw privacy kunt genieten.






    Binnen is het huis op traditionele wijze ingericht, zonder gebrek aan moderne apparatuur zoals Wi-Fi en satelliet-tv. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Het woongedeelte wordt gekenmerkt door gezellige banken en rustieke woonkamertafel, evenals een eethoek waar acht personen samen van de maaltijd kunnen genieten. De mooi ingerichte keuken beschikt over een gaskookplaat, vaatwasser en alle belangrijke keukenbenodigdheden om een feestmaal te bereiden. Op het terras vindt u een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond kunt u kiezen uit drie slaapkamers met kledingkast, twee met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. Bovendien is er een douche-bad en vier ventilatoren. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een badkamer met douche. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm