Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Palmer

Campos, Spanje

 

es-palmeres-palmeres-palmeres-palmeres-palmer
Favoriet 
     

    v.a. 2.133

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Palmer in Campos

    Vlakbij het beroemde maagdelijke zandstrand van Es Trenc biedt dit landhuis maximaal 8 slaapplaatsen.

    Vanuit de schaduw van de gemeubileerde veranda kunt u de kinderen zien spelen in het privé-chloorzwembad (van 7 x 3 meter, met een diepte variërend van 0,8 - 1,9 m) of een heerlijke barbecuemaaltijd bereiden met uw dierbaren. Er zijn genoeg ligstoelen voor iedereen, om na een verfrissende duik heerlijk te zonnen of te dutten op het verzorgde gazon. De buitendouche is perfect om het zand of chloor af te wassen. Het huis biedt vrij uitzicht op het omliggende platteland. Toch is de privacy compleet, aangezien het terrein omheind is en er slechts één buurman aan de overkant van de straat is.








    Het huis is verdeeld in een hoofdgebouw van twee verdiepingen en een bijgebouw bij het zwembad. In het hoofdgebouw is er een woon-eetkamer met open keuken, voorzien van airconditioning, twee banken, satelliet-tv, een tafel voor 4 personen en een elektrische oven met gaskookplaat. Het is de perfecte plek om te ontspannen met een goede film of naar muziek te luisteren. Op de begane grond vindt u tevens een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast, evenals een badkamer met ligbad. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (een met een tweepersoonsbed en twee met elk twee eenpersoonsbedden) en nog een badkamer met ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en een kledingkast. Op verzoek kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten voor een kind tot twee jaar oud. De woon- en eetkeuken bevindt zich in het poolhouse, waar ook een badkamer met douche aanwezig is. Er is een bank, 3 fauteuils, een televisie, een grote eettafel voor 10 personen, een elektrische oven met gaskookplaat en al het benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden, waaronder een vaatwasser, een magnetron en een koffiezetapparaat. Het huis beschikt over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor