Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Cala Gogo

Calonge, Spanje

 

camping-cala-gogo
Favoriet 
 

v.a. 220

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Cala Gogo in Calonge

Camping Cala Gogo is een mooie terrassencamping gelegen in een prachtige baai. Met maar liefst 5 zwembaden op de camping en de zee binnen handbereik is deze camping de ideale plek voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie. Op de camping, ontworpen voor het familie toerisme is aan iedereen gedacht. De faciliteiten zijn er voor jong en oud. Maar jong heeft net een streepje voor op deze vermakelijke camping. Glijbanen, animatie, dansen, zwembaden, speeltuinen, activiteiten en ga zo maar door. Ze hebben geen tijd om zich te vervelen! Het prachtige uitzicht, de heerlijke stranden en de blauwe zee worden zeer gewaardeerd door gasten die hier hebben verbleven.

Camping Cala Gogo is een mooie terrassencamping gelegen in een prachtige baai. Met maar liefst 5 zwembaden op de camping en de zee binnen handbereik is deze camping de ideale plek voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie.
Op de camping, ontworpen voor het familie toerisme is aan iedereen gedacht. De faciliteiten zijn er voor jong en oud. Maar jong heeft net een streepje voor op deze vermakelijke camping. Glijbanen, animatie, dansen, zwembaden, speeltuinen, activiteiten en ga zo maar door. Ze hebben geen tijd om zich te vervelen!

Het prachtige uitzicht, de heerlijke stranden en de blauwe zee worden zeer gewaardeerd door gasten die hier hebben verbleven.

Gelegen in de heuvels aan de Spaanse Costa Brava, zo goed als direct aan de kust én op loopafstand van de populaire badplaats Platja d'Aro. Camping Cala Gogo heeft het beste van meerdere werelden. Wilt u naar het strand, dan loopt u daar zo heen, wilt u naar Playa d'Aro, dan bent u daar ook binnen ongeveer 30 minuten lopen, of sneller met de auto. In Playa d'Aro vindt u verschillende restaurants, bars, winkels, uitgaansgelegenheden en ander entertainment.

- Parc Aquàtic Aquadiver: ca. 2,5 km
- Visserij Museum in Palamos: ca. 6 km
- Dali Museum, Port-Lligat, Cadaqués: ca. 93 km
- Barcelona: ca. 112 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 125 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren niet toegestaan
- Bijzettentje niet toegestaan
- Wij maken u erop attent dat er geen boekingen door jongeren (<21 jaar) geaccepteerd worden

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm