Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Calonge

Spanje

 

Cala Gogo Happy Camp

8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Cala Gogo Happy CampEen terrassencamping direct aan het strand, de camping ligt op een heuvel met mooie vergezichten, dus je bereikt het strand via een steile weg, deze weg kan je zowel te voet als met een tre..

Calonge

  Lifestyle Holidays Sènia Internacional de Calonge

  Lifestyle Holidays Sènia Internacional de Calonge, Calonge (Catalonië) Av. Andorra 9 17251   Calonge Spanje Lifestyle Holidays Sènia Internacional de Calonge ligt in Calonge en beschikt over 869 accommodaties. Lifestyle Holidays Sènia Interna..

  Calonge

   Lifestyle Holidays Cala Gogo

   Lifestyle Holidays Cala Gogo, Calonge (Catalonië) Avinguda Andorra 13 17251   Calonge Spanje Lifestyle Holidays Cala Gogo ligt in Calonge en beschikt over 1 accommodaties. Lifestyle Holidays Cala Gogo wordt beoordeeld met een: 0.0 en heeft een v..

   Calonge

    Camping International de Calonge

    Camping International de Calonge, Calonge (Catalonië) Camping International De Calonge ,av. Andorra, 9, 17251   Calonge Spanje Camping International de Calonge ligt in Calonge en beschikt over 9 accommodaties. Camping International de Calonge ..

    Calonge

    Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje    Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

    Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.