Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Nord 10pax

Caimari, Spanje

 

casa-nord-10paxcasa-nord-10paxcasa-nord-10paxcasa-nord-10paxcasa-nord-10pax
Favoriet 
     

    v.a. 1.577

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Nord 10pax in Caimari

    Dit prachtige huis, gelegen in het hart van Caimari, verwelkomt 10 gasten.
    Aan de buitenkant van deze prachtige woning vind je twee ruime terrassen met ligstoelen en een eethoek waar je kunt ontspannen in de zon of genieten van het gezelschap van je geliefden. Op het terras op de begane grond kun je ook je favoriete gerechten bereiden dankzij de barbecue. Houd er rekening mee dat het huis, omdat het in een dorp ligt, directe buren heeft, dus de privacy is gedeeltelijk.



    Het interieur van dit huis is ideaal voor 3 gezinnen die hun vakantie samen willen doorbrengen maar tegelijkertijd hun privacy willen behouden, omdat elke verdieping van het huis zijn eigen woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamers heeft. Op de begane grond vind je een eetkamer met AC en Smart TV, een volledig onafhankelijke keuken met een keramische kookplaat en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. Als het tijd is om te slapen, zijn er op deze verdieping twee tweepersoonsslaapkamers met airconditioning, waarvan er een ook een en-suite badkamer met een douche heeft. Een extra badkamer, ook met een douche, bevindt zich op deze verdieping. De trap leidt naar de twee bovenverdiepingen. Op de eerste verdieping is er nog een woon-eetkamer met airconditioning, een tweede volledig uitgeruste keuken en twee tweepersoonsslaapkamers met aangrenzende badkamers met douche en airconditioning. Tot slot vind je op de eerste verdieping een eetkamer open naar de keuken met alle comfort om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vanaf hier heb je direct toegang tot het bovenste terras. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douche. Je kunt gebruik maken van de wasmachine, strijkijzer en strijkplank die je in de accommodatie vindt. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor