Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Caimari

Spanje

 

  4 pers.
  Casa Nord 4pax

  Dit charmante pand, gelegen in het hart van Caimari, verwelkomt 4 gasten.Buiten dit prachtige pand vindt u een groot terras met ligstoelen zodat u kunt ontspannen in de zon terwijl u geniet van het warme mediterrane klimaat. Bereid uw favoriete gerec..

  Caimari

   10 pers.
   Casa Nord 10pax

   Dit prachtige huis, gelegen in het hart van Caimari, verwelkomt 10 gasten.Aan de buitenkant van deze prachtige woning vind je twee ruime terrassen met ligstoelen en een eethoek waar je kunt ontspannen in de zon of genieten van het gezelschap van je g..

   Caimari

    8 pers.
    Cal Tio

    Welkom in dit fantastische huis in de stad Caimari, waar 8 personen hun tweede huis vinden aan de voet van het Tramuntana-gebergte.Alle hoeken van dit pand, zowel binnen als buiten, stralen een geweldig en bijzonder karakter en charme uit dankzij de ..

    Caimari

     8 pers.
     Can Calistro

     Welkom in dit prachtige landhuis met privé zwembad, tennisbaan en prachtig uitzicht op de bergen in Caimari. Het is geschikt voor 8 gasten.Het grote chloorzwembad van deze villa, omgeven door het gazon en vervolgens door de bergen, wordt de perfecte..

     Caimari

     Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje     Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

     Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.