Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Poseidon Playa

Benidorm, Spanje

 

hotel-poseidon-playa
Favoriet 
 

v.a. 232

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Poseidon Playa in Benidorm

Hotel Poseidon Playa in Benidorm, heeft een perfecte ligging aan de boulevard en het strand van Poniente. Als u op korte afstand van het strand wilt verblijven, is Hotel Poseidon Playa de beste keuze! De 306 kamers van Poseidon Playa hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, op Playa de Poniente en op het eiland van Benidorm. Het hotel biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een perfecte vakantie. Vanaf het buitenzwembad kijkt u uit over het strand van Poniente en het eiland van Benidorm. Tijdens het zomerseizoen is de bar geopend, u kunt een aantal van hun heerlijke cocktails proeven terwijl u op een van de ligbedden ligt te zonnen. Plezier is gegarandeerd bij Poseidon Playa. Het animatieteam zorgt ervoor dat de activiteiten en shows gericht zijn op alle leeftijden van de gasten. In het hoogseizoen is er een Mini Club en in het laagseizoen is al onze animatie gericht op volwassenen.

Hotel Poseidon Playa in Benidorm, heeft een perfecte ligging aan de boulevard en het strand van Poniente.
Als u op korte afstand van het strand wilt verblijven, is Hotel Poseidon Playa de beste keuze!

De 306 kamers van Poseidon Playa hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, op Playa de Poniente en op het eiland van Benidorm.

Het hotel biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een perfecte vakantie.
Vanaf het buitenzwembad kijkt u uit over het strand van Poniente en het eiland van Benidorm.
Tijdens het zomerseizoen is de bar geopend, u kunt een aantal van hun heerlijke cocktails proeven terwijl u op een van de ligbedden ligt te zonnen.

Plezier is gegarandeerd bij Poseidon Playa. Het animatieteam zorgt ervoor dat de activiteiten en shows gericht zijn op alle leeftijden van de gasten.
In het hoogseizoen is er een Mini Club en in het laagseizoen is al onze animatie gericht op volwassenen.

Ligt vrijwel direct aan het zandstrand Poniente. Het gezellige oude centrum van Benidorm ligt op slechts een paar minuten wandelen. Binnen 10 minuten loopt u naar het bekende uitzicht punt Balcon del Mediterraneo of naar het Levante-strand.

- Direct aan het strand
- Centrum Benidorm op ca. 800 m
- Winkels op ca. 100 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Alicante op ca. 57 km
Bij onze vliegreizen is de transfer niet inbegrepen. Wij raden u aan om deze bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Maaltijden in buffetvorm
- Honden niet toegestaan
- Dit hotel is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit
- Babybed (op aanvraag)

Hotel Poseidon Playa beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Airconditioning/verwarming
- Koelkastje
- Bureau
- Uitzicht op zee
- Balkon

De voordeelkamers beschikken niet over balkon en hebben geen tot weinig uitzicht

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm