Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel en appartementen Los Alamos

Benidorm, Spanje

 

hotel-en-appartementen-los-alamos
Favoriet 
 

v.a. 68

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel en appartementen Los Alamos in Benidorm

Hotel Los Alamos is een modern en centraal gelegen hotel in het gezellige Levante gedeelte van Benidorm. De appartementen Los Alamos Suites liggen op ca. 25 m van het hotel. De inrichting van de appartementen is lekker modern daar ze in 2020 gerenoveerd zijn en hebben een fijne badkamer met douche en een balkon om bijvoorbeeld lekker van uw ontbijt te genieten. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Los Alamos, waar u bijvoorbeeld kunt zwemmen in het verwarmde zwembad (28 gr) of een drankje in de bar kunt doen terwijl u 's avonds geniet van live muziek. In de zomermaanden worden er diverse animatie activiteiten georganiseerd zoals aquagym, waterspelletjes, minidisco en schminken. Voor nog meer ontspanning of juist even sporten kunt u tegen betaling terecht in het Sentia Wellness Centre van het hotel. Voor jong en oud is dit een uitstekende plek om van uw vakantie in Benidorm te genieten!

Hotel Los Alamos is een modern en centraal gelegen hotel in het gezellige Levante gedeelte van Benidorm.
De appartementen Los Alamos Suites liggen op ca. 25 m van het hotel.

De inrichting van de appartementen is lekker modern daar ze in 2020 gerenoveerd zijn en hebben een fijne badkamer met douche en een balkon om bijvoorbeeld lekker van uw ontbijt te genieten.

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Los Alamos, waar u bijvoorbeeld kunt zwemmen in het verwarmde zwembad (28 gr) of een drankje in de bar kunt doen terwijl u 's avonds geniet van live muziek. In de zomermaanden worden er diverse animatie activiteiten georganiseerd zoals aquagym, waterspelletjes, minidisco en schminken.

Voor nog meer ontspanning of juist even sporten kunt u tegen betaling terecht in het Sentia Wellness Centre van het hotel.

Voor jong en oud is dit een uitstekende plek om van uw vakantie in Benidorm te genieten!

Los Alamos ligt in het gezelllige Levante-centrum van Benidorm. In ca. 4 minuten loopt u naar het Levantestrand toe.

Onder in het appartementengebouw vindt u een minimarkt voor uw kleine boodschappen en op ca. 2 minuten loopafstand ligt de wat grotere Consum-supermarkt.
Ook het gezellige oude centrum van Benidorm met haar vele winkelstraatjes ligt vlakbij, ca. 7 minuten.

- Centrum: in het Levante centrum
- Oude centrum: ca. 500 m
- Strand: ca. 250 m

Met de auto:
- Tegen betaling kunt u een parkeerplaats reserveren (beperkte beschikbaarheid) (ca. € 20 p.d.)
- Oplaadpunt elektrische auto's

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Alicante: ca. 60 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer niet inbegrepen. Wij raden u aan om deze bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Gasten onder de 18 jaar kunnen alleen inchecken met een ouder of voogd
- Kinderbedjes en -badjes beschikbaar via receptie
- Maaltijden in buffetvorm (indien geboekt)

Indien u all inclusive boekt is het volgende inbegrepen:
- Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
- Selectie van alcoholische en non-alcoholische dranken van 09.30-23.00 uur
- Snacks van 10.30-13.00 uur en 16.00-19.30 uur
- Schepijs van 10.30-19.30 uur

De hotelkamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en de appartementen liggen op ca. 25 m in gebouw Los Alamos Suites. Alle types beschikken ten minste over:
- Telefoon
- Tv
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Airconditioning
- Balkon

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas