Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Barceló Benidorm Beach

Benidorm, Spanje

 

barcelo-benidorm-beach
Favoriet 
 

v.a. 441

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Barceló Benidorm Beach in Benidorm

Met een heerlijke cocktail in de hand genieten bij het rooftop zwembad terwijl u uitkijkt over de skyline van Benidorm. Dat klinkt toch als de perfecte vakantie? Hotel Barceló Benidorm Beach biedt alle ingrediënten om dit waar te maken. Het zwembad op het dak biedt de nodige verkoeling en op het zonneterras kunt u helemaal tot rust komen. De sfeervolle rooftop bar is een aanrader om 's avonds nog een drankje te doen terwijl u wegdroomt bij het prachtige uitzicht. Verder beschikt het hotel ook over een fitnessruimte en twee restaurants waarvan één buffetrestaurant en één à-la-carterestaurant waar de lekkerste, culinaire gerechten voor u worden geserveerd. De moderne en luxe uitstraling van Bareló Benidorm Beach zorgt voor een fijne sfeer waardoor gasten optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Het vriendelijke en gastvrije personeel draagt hier natuurlijk ook aan bij. Daarnaast wordt dit hotel uitsluitend aangeraden voor volwassenen.

Met een heerlijke cocktail in de hand genieten bij het rooftop zwembad terwijl u uitkijkt over de skyline van Benidorm. Dat klinkt toch als de perfecte vakantie? Hotel Barceló Benidorm Beach biedt alle ingrediënten om dit waar te maken. Het zwembad op het dak biedt de nodige verkoeling en op het zonneterras kunt u helemaal tot rust komen. De sfeervolle rooftop bar is een aanrader om 's avonds nog een drankje te doen terwijl u wegdroomt bij het prachtige uitzicht. Verder beschikt het hotel ook over een fitnessruimte en twee restaurants waarvan één buffetrestaurant en één à-la-carterestaurant waar de lekkerste, culinaire gerechten voor u worden geserveerd.

De moderne en luxe uitstraling van Bareló Benidorm Beach zorgt voor een fijne sfeer waardoor gasten optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Het vriendelijke en gastvrije personeel draagt hier natuurlijk ook aan bij. Daarnaast wordt dit hotel uitsluitend aangeraden voor volwassenen.

Hotel Barceló Benidorm Beach heeft een ideale ligging direct aan één van de mooiste gouden stranden van de Costa Blanca. U hoeft slechts de boulevard over te steken en u staat op het prachtige Levante strand. Over de gezellige boulevard wandelt u zo naar het centrum van Benidorm waar tal van winkels, restaurants en bars te vinden zijn. Ook in de directe omgeving van het hotel zijn diverse restaurants te vinden. De centrale ligging van Barceló Benidorm Beach is dus de ideale locatie voor uw vakantie in Benidorm.

- Direct aan het strand
- Winkels, bars en restaurants: ca. 50 m
- Centrum Benidorm: ca. 400 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Alicante: ca. 58 km

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een transfer per shuttleservice bijboeken.

- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Vrijgezellenfeest groepen worden niet toegestaan.
- De parkeerplaatsen van Barcelo Benidorm Beach zijn tijdelijk niet beschikbaar. Vraag bij de receptie om andere parkeermogelijkheden.

De sfeervolle kamers van Barceló Benidorm Beach beschikken minimaal over:
- Telefoon
- TV
- Gratis wifi
- Airconditioning
- Kluisje
- Minibar (inhoud tegen betaling)
- Badkamer met douche of bad, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor