Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cuevas al Jatib

Baza, Spanje

 

cuevas-al-jatib
Favoriet 
 

v.a. 555

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cuevas al Jatib in Baza



Toen ik mijn verblijf in de grotwoningen van Al Jatib boekte, was ik nog niet overtuigd van de charme van de accommodatie. Slapen in een grot: zou dat geen claustrofobische, vochtige en spookachtige ervaring worden? Ik had me niet erger kunnen vergissen!

Toen ik bij de appartementen in de heuvels van het prachtige Granada was aangekomen, leek het net of ik in een sprookje leefde. De schattige, witte huisjes die in de rotswanden zijn uitgehakt hebben zoveel authentieke details. De huisjes zijn licht, ruim en zeer schoon van binnen. Er is buiten ook nog eens een prachtig zwembad! Terwijl ik even wegdroom in mijn sprookje, hoor ik eigenaar Luc Compoit ineens achter me lachen. Mijn enthousiasme maakte hem aan heet lachen. Vervolgens tipte hij: ''Vergeet niet om onze hammam en het Arabische theehuis te bezoeken''. Wat een unieke plek. Geen spoken maar sprookjes!
  • Regular:geen kluisjes beschikbaar;lobby;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week: extra verschoning op verzoek;wellnesscenter/spa (toegang tegen betaling): hamambehandelingen (tegen betaling); rustruimte; massages;hamam;massage;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje;kinderstoel;speeltuin;kinderzwembad(geheel apart);buitenzwembad (geopend van 11:00 tot 19:30 uur);schoonmaak kamer 1 keer per week,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Wellness:wellnesscenter/spa (toegang tegen betaling): hamambehandelingen (tegen betaling); rustruimte; massages;hamam;massage,GeneralFacility:receptie (geopend van 09:00 tot 20:30 uur);geen kluisjes beschikbaar;lobby;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week: extra verschoning op verzoek;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan,Pools:kinderzwembad(geheel apart);buitenzwembad (geopend van 11:00 tot 19:30 uur),Kids:babybedje;kinderstoel;speeltuin
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-09-2025 555,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor