Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Puig De Garrafa

Andratx, Spanje

 

puig-de-garrafapuig-de-garrafapuig-de-garrafapuig-de-garrafapuig-de-garrafa
Favoriet 
     

    v.a. 3.154

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Puig De Garrafa in Andratx

    In een spectaculaire en bevoorrechte omgeving en bergachtige omgeving verwelkomt dit prachtige landhuis met privézwembad aan de rand van Andratx 8 gasten.

    Elke buitenhoek van deze prachtige Finca is onvergelijkbaar dankzij de natuurlijke sfeer en het nog fantastischere uitzicht op de bergen en de zee in Andratx. Kunt u zich uw ontbijt en barbecue op het terras voorstellen, uw ontspannen momenten terwijl u geniet van de zon op de 8 ligstoelen of op het Bali-bed, of nog beter, terwijl u zwemt in het prachtige privé-chloorzwembad? Het zwembad is 10 x 5 meter en heeft een waterdiepte van 2 meter met een prachtige turquoise kleur. Er is een buitendouche voor het geval je die nodig hebt. Het terrein is omheind en de privacy is gedeeltelijk omdat er een directe buur is.

    Het huis met twee verdiepingen heeft een mooie rustieke stijl die je terugziet aan de stenen muren. De begane grond biedt een ruime woon-eetkamer waar u samen van uw maaltijden kunt genieten en daarna kunt uitrusten terwijl u tv kijkt. De keuken aan de andere kant biedt veel ruimte om te koken, een gaskookplaat, oven en een tafel met stoelen voor het geval je hier liever luncht. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook hier aanwezig. Het huis heeft 4 slaapkamers om 's nachts uit te rusten, allemaal met een kast en een ventilator. Twee van de slaapkamers -nog steeds op deze verdieping- hebben een tweepersoonsbed en uitgang naar het terras. Eén ervan heeft ook een eigen badkamer met een douche. De andere twee slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping en hebben twee eenpersoonsbedden. Eén ervan heeft ook een en-suite badkamer met een bad. Een tweede badkamer met douche en een grote woonkamer met uitgang naar een ander terras completeren de eerste verdieping. Een babybedje, kinderstoel en een radiator maken de uitrusting compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm