Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dorada

Altea, Spanje

 

doradadoradadoradadoradadorada
Favoriet 
     

    v.a. 1.136

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Dorada in Altea

    Met prachtig uitzicht op zee, een mooi terras en een gemeenschappelijk zwembad verwelkomt dit gezellige appartement in Altea 8 gasten.

    De prachtige urbanisatie is gelegen in een bevoorrechte omgeving van Altea en biedt een prachtig uitzicht, een goed onderhouden tuin en een verfrissend chloorzwembad van 10 x 9 meter met een diepte variërend van 1 tot 3 meter. Het beschikt over een kinderbad van 4x4 meter met een diepte van 0,50 meter. Met de buitendouche kunt u het chloor of zout afspoelen voordat u naar het appartement gaat, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw (geen lift). Het ruime privéterras is ideaal om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op zee.

    Het interieur van het appartement heeft een moderne en lichte stijl met een speciaal mediterraan tintje. De woon-eetkamer beschikt over een smart-tv en twee comfortabele banken voor 8 gasten. De keuken opent via een kleine bar naar de eetkamer en is uitgerust met een keramische kookplaat. De accommodatie heeft 3 slaapkamers, alle drie met een kledingkast: de eerste heeft een tweepersoonsbed; de tweede heeft twee samengevoegde eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met ligbad; en in de derde vind je twee stapelbedden. Er is nog een badkamer met ligbad voor de rest van het huis. Het appartement is voorzien van geleide airconditioning met een warmtepomp, en we kunnen een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm