Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca las Nuevas

Álora, Spanje

 

finca-las-nuevas
Favoriet 
 

v.a. 680

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Finca las Nuevas in Álora



Ik rijd over kronkelende weggetjes, langs groene bomen en witte huisjes, op weg naar Finca las Nuevas. Ik twijfel nog om naar het vlakbij liggende dorpje Álora te rijden, waar ik al eerder de meest heerlijke tapas proefde. Maar ik besluit door te rijden, omdat ik niet kan wachten om de Nederlandse eigenaren en hun bijzondere ontdekking te zien!

Met Robert en Pascalle klikt het meteen; want ik merk dat ze net als ik over een avontuurlijk hart beschikken. Robert en Pascalle ontmoetten elkaar in Indonesië. Daarna reisden ze de hele wereld over. Eerst samen en toen met hun kinderen Joanne en Oek. De volgende stap was emigreren en daar leek Andalusië de perfecte plek voor. Altijd lekker warm, niet te ver van Nederland en te midden van bijzondere natuur. “Finca las Nuevas was het eerste huis dat we bezochten. We waren meteen verliefd op de serene rust die er heerst rondom het huis en de vergezichten over de glooiende bergen met olijf-en amandelbomen”, vertelt Pascalle wanneer we door de bloeiende tuin heen lopen.

De Spaanse finca is jaren geleden gerenoveerd, maar alle iconische Andalusische details zijn bewaard gebleven: de dikke witte muren, de kleine ramen en terracotta tegels. In Casa Carmen vind je zelfs stenen vazen in de grond waar vroeger de olijfolie in werd bewaard. Pascalle en Robert voegden hier een hele hoop gezellige details aan toe, dat Finca las Nuevas tot een kleurrijk paradijsje maakt. Morgen trek ik mijn wandelschoenen aan en stap ik in de voetsporen van de avontuurlijke familie, die de hele omgeving al ter voet heeft verkend. Ik kan niet wachten om de brug van Caminito del Rey over te steken. De vergezichten moeten hier wel prachtig zijn! Ja, deze familie maakt in iedereen de avonturier los.
  • Pools:kinderzwembad;buitenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 4 meter; diepte tussen 1;25 en 1;4 meter)(ligstoelen (gratis) ; parasol (tegen betaling) ),Wellness:jacuzzi (tegen betaling);yoga,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 25;00 € per verblijf (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),GeneralFacility:authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen; verschoning 0 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:eindschoonmaak: 50;00 € per eenheid (als een 3-kamerappartement algemeen (casa carmen) geboekt is) (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: 50;00 € per eenheid (als een 3-kamerappartement landzijde (casa josefa) geboekt is) (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: 35;00 € per eenheid (als een studio algemeen (casa sofia) geboekt is) (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: 50;00 € per eenheid (als een 2-kamerappartement algemeen (casa maria) geboekt is) (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: 50;00 € per eenheid (als een 3-kamerappartement bergzicht (casa maria arriba) geboekt is) (ter plekke te betalen; verplicht),Sports:tafeltennis (gratis),Regular:geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen; verschoning 0 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week; verschoning 1 keer per week;jacuzzi (tegen betaling);yoga;tafeltennis (gratis);kinderzwembad;buitenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 4 meter; diepte tussen 1;25 en 1;4 meter)(ligstoelen (gratis) ; parasol (tegen betaling) )
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-03-2026 680,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm