Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Algarrobo Costa

Algarrobo Costa, Spanje

 

algarrobo-costaalgarrobo-costaalgarrobo-costaalgarrobo-costaalgarrobo-costa
Favoriet 
     

    v.a. 661

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Algarrobo Costa in Algarrobo Costa

    Dit charmante appartement gelegen in Algarrobo Costa verwelkomt 2+2 personen.

    Aan de buitenkant van dit prachtige pand vindt u alle gemakken die u maar kunt bedenken, zoals een chloorzwembad met afmetingen van 32mx14m en een dieptebereik tussen 0,8m en 2,2m en een kinderbad waar de kleintjes kunnen afkoelen en spelen vreedzaam. Voor sportliefhebbers is er een tennisbaan op het terrein. Houd er rekening mee dat het appartement deel uitmaakt van een urbanisatie, waardoor er directe buren zijn en de privacy beperkt is.








    Binnen kunt u genieten van het prachtige uitzicht op zee in de woon-eetkamer uitgerust met airconditioning en Smart TV. De keuken, met keramische kookplaat, is uitgerust met al het benodigde keukengerei zodat u comfortabel kunt koken. Als het tijd is om te slapen, is er een comfortabele slaapkamer met airconditioning en een tweepersoonsbed en kunnen er maximaal twee extra personen worden ondergebracht dankzij de slaapbank in de woonkamer. Een badkamer met douche maakt de kamer compleet. U kunt gebruik maken van de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank die u in de accommodatie vindt. Als u met uw baby reist, kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm