Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Arboç Gran

Algaida, Spanje

 

son-arboc-granson-arboc-granson-arboc-granson-arboc-granson-arboc-gran
Favoriet 
     

    v.a. 2.676

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Arboç Gran in Algaida

    Mooie villa gelegen vlakbij Algaida. Het heeft een privé zwembad en een capaciteit voor 10 personen.

    De buitenkant van dit pittoreske huis is ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat. Omgeven door een prachtige tuin, vindt u een privé chloor zwembad van 10 m x 5 m en een diepte variërend tussen 1,10 m en 2,10 m. Rondom het zwembad zijn er ligstoelen waar u kunt ontspannen tijdens het zonnebaden, een veranda, een barbecue en verschillende hoeken waar u kunt genieten van eten of een drankje met uw gezelschap. Het terrein is omheind en de privacy is volledig.

    Het interieur van het huis met twee verdiepingen is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. Op de begane grond vindt u een kleine woonkamer en een gaskeuken met al het nodige keukengerei om uw favoriete gerechten te koken, waarvan u kunt genieten aan de tafel daar of in de aparte eetkamer. Op dezelfde verdieping is er een tweepersoons slaapkamer met AC, verwarming en toegang tot de tuin, een aparte badkamer met douche en een toilet. Een trap leidt naar de bovenverdieping, waar een tweede woonkamer is met AC en Smart TV en de rest van de slaapkamers, allemaal met een tweepersoonsbed, AC en verwarming. Bovendien hebben twee van hen en-suite badkamers, een met een hydromassagedouche en de andere met een normale douche en kleedkamer. Een andere onafhankelijke badkamer met een douche en een bad completeert deze verdieping, die ook een fitnessruimte heeft. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor