Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Shostalet

Algaida, Spanje

 

shostaletshostaletshostaletshostaletshostalet
Favoriet 
     

    v.a. 1.167

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Shostalet in Algaida

    Wij heten u welkom in dit gezellige huisje voor 4 personen gelegen in de buurt van Montuïri, met een zwembad en verzorgde exterieurs. Het nodigt u uit om te genieten van de rust van de vlaktes van Mallorca.
    Welkom in dit huis in de buurt van Montuïri, een van de landelijke gebieden van Mallorca, dat in 2015 is gerenoveerd. Het is een huis van 100 m2 gelegen op een perceel van 11.500 m2. De meeste meubels en huishoudelijke apparatuur zijn gloednieuw. Het is smaakvol ingericht en heeft twee slaapkamers, een tweepersoonskamer en een driepersoonskamer. De driepersoonskamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, dat zich in een kamer naast de hoofdkamer bevindt. In deze driepersoonskamer is ruimte voor een kinderbedje indien nodig. De tweepersoonskamer is voorzien van een eenpersoonsbed. In de woning vindt u een badkamer met douche. Deze woning is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden.

    De keuken is zeer praktisch en voorzien van alle benodigde kookgerei, waaronder een elektrisch fornuis. In de wasruimte vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De grote woonkamer is een ideale ontspannende ontmoetingsplaats, en is ideaal voor lange gesprekken na het eten, met direct uitzicht op het terras en het zwembad door de grote ramen. Het eetkamergedeelte bestaat uit een grote Mallorcaanse tafel met daaromheen een grote zithoek. De ruimte gewijd aan ontspanning en TV heeft ook zeer comfortabele banken. In het huis vindt u Wi-Fi en TV-Sat. Tijdens de zomermaanden, laat de frisse lucht van de bergen van het zuiden van Mallorca het huis binnenvallen, u kunt hiervan binnen en buiten het huis genieten. Bovendien heeft het huis een airconditioner in de woonkamer, en twee ventilatoren die naar behoefte in de ruimtes kunnen worden verdeeld. Het huis heeft centrale verwarming geïnstalleerd voor de koude maanden.

    De buitenruimte van het huis is onlangs gerenoveerd en heeft genoeg ruimte voor ieder van u om uw favoriete hoekje te vinden. De veranda, heeft 35 m2, is ingericht en klaar voor u om te genieten van de mediterrane bries. Bovendien, als u dat verkiest, kunt u ontspannen in de wijngaard patio waar u zult genieten van een zeer unieke ruimte. Het zwembad van 7,5 x 3,5 meter, zal u helpen afkoelen. Op hetzelfde moment, als u liever zonnebaden, zijn er hangmatten die u toelaten om te rusten. Op de binnenplaats van het huis kunt u genieten van een kleine veranda om te ontspannen en tot rust te komen. Maar, als u liever een goede barbecue bereidt, is er een mobiele barbecue, zodat u deze kunt gebruiken op de meest geschikte plaats van de woning. U zult zeker niet kunnen ontsnappen aan de verleiding om praktische en heerlijke gerechten te koken.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas