Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Gallot De Punxuat

Algaida, Spanje

 

can-gallot-de-punxuatcan-gallot-de-punxuatcan-gallot-de-punxuatcan-gallot-de-punxuatcan-gallot-de-punxuat
Favoriet 
     

    v.a. 2.070

    • Max. 7 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Gallot De Punxuat in Algaida

    Welkom in dit geweldige rustieke huis gelegen tussen de velden in Algaida. Het heeft een geweldig privézwembad en een rustige omgeving, en is geschikt voor 7 personen.

    De buitenruimte is geweldig. De rustige omgeving omringt het grote zoutwaterzwembad van 10 x 4 meter en heeft een diepte van 1,4 tot 1,9 meter. Ideaal om af te koelen als het buiten warm is in de zomer, evenals de buitendouche. Daarna kunt u ontspannen terwijl u geniet van de zon op de ligstoelen, terwijl u de prachtige Mallorcaanse velden en de bergen in de verte bewondert. De grote tafel met banken, die lijkt op een typische picknickplaats in de bergen, nodigt u uit om buiten te genieten van een heerlijke barbecue of van pizza's of lekker brood gebakken in de houtoven op de veranda. Er is ook een keramische kookplaat voor het geval u liever buiten kookt. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het stenen huis werd gebouwd in het Tempelierstijdperk en is door generaties heen een magische en bijzondere plek geworden.
    De stijl van binnen is rustiek en typisch Mallorcaans, met zijn oude stenen muren, en het huis bestaat uit twee verdiepingen.

    Op de begane grond bevindt zich een ruime woon-eetkamer met een comfortabele bank en twee fauteuils waar u leuke momenten kunt doorbrengen met tv kijken. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en alles wat je nodig hebt om comfortabel te koken, en wordt gekenmerkt door de geweldige open haard waar vroeger werd gekookt. Er is ook een badkamer met douche en twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een kast en de andere met twee eenpersoonsbedden en een uitgang naar de buitenruimte. Boven vindt u nog een woonruimte met een geweldige bank en een kamer om te werken of te lezen als u die nodig heeft. De verdieping wordt gecompleteerd met een badkamer met bubbelbad en nog twee slaapkamers, beide met airconditioning en een kast. Eén heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Er zijn maximaal 2 babybedjes en kinderstoelen, evenals 4 elektrische radiatoren en 3 ventilatoren om de uitrusting compleet te maken. De wasruimte bevindt zich op de veranda en beschikt over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm