Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Coira

Alcúdia, Spanje

 

villa-coiravilla-coiravilla-coiravilla-coiravilla-coira
Favoriet 
     

    v.a. 1.691

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Coira in Alcudia

    In deze spectaculaire villa vinden 8 gasten een prachtige tuin met een geweldig privézwembad, prachtige terrassen, uitzicht op de bergen en het strand van Puerto de Alcúdia op slechts 2,3 km afstand.

    Deze prachtige villa biedt een spectaculair exterieur. De groene tuin, het weidse uitzicht op de bergen rondom het huis, en het prachtige privé zoutzwembad. De afmeting van het zwembad is 9,4 x 4,2 meter en heeft een diepte van 1 tot 1,7 meter. Rondom het zwembad zijn er 8 ligstoelen om te zonnebaden, een ruimte om te ontbijten en een veranda om te barbecueën. Bovendien nodigt de hoofdveranda u uit om te ontspannen op de buitenbank of om 's avonds te dineren.

    Het huis heeft twee niveaus, de begane grond en de -1 verdieping. Op de begane grond is er een ruime woonkamer, met TV-SAT, geopend naar de eetkeuken, uitgerust met een gaskookplaat. Op elke verdieping zijn er twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers hebben een kast. Er is een kinderbedje en een kinderstoel. Er zijn twee badkamers, één met een douche op de begane grond en de andere met een ligbad op de -1 verdieping. Er is airconditioning in alle kamers van het huis. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas