Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Siurana

Alcúdia, Spanje

 

son-siurana
Favoriet 
 

v.a. 851

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Son Siurana in Alcudia



Mijn tenen gaan door het zand en ineens besef ik me dat ik al een tijdje voor me uit lig te staren vanaf mijn hamamdoek. Vandaag heb ik op een paar minuten van mijn adresje Son Siurana, het strandje Mal Pas ontdekt. Ongestoord heb ik hier kunnen genieten van de prachtige zee die Mallorca te bieden heeft.

Door de ligging van dit adresje, heb ik al zoveel kunnen ondernemen deze vakantie. De finca ligt vlak bij het plaatsje Alcudia, iets dieper in het groene landschap. Zo heb ik al kunnen struinen door de straatjes van authentieke Spaanse dorpjes, de boten in de havens kunnen bewonderen en ben ik toch maar even gaan kijken bij de vuurtoren, Cap de Formentor. De markt van Alcudia op dinsdag was ook een bijzondere ervaring.

Ik mag van mezelf nog een keer een duik in de zee nemen, voordat ik weer op de fiets terug stap naar de finca. Vanavond ga ik het restaurant bij dit authentieke plekje uit proberen. Ik ben benieuwd wat voor lokale gerechten mij op de menukaart te wachten staan.
  • Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Regular:kluisje (op de kamer);lobby;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);wasgelegenheid: wasserette: binnen de accommodatie;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;babybedje;kinderstoel;duiken (tegen betaling);handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag;kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);huisdieren; excl. voer: op aanvraag (op te geven bij reservering),Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 6;40 € per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 08:00 tot 22:00 uur);kluisje (op de kamer);lobby;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;wasgelegenheid: wasserette: binnen de accommodatie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan;kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);huisdieren; excl. voer: op aanvraag (op te geven bij reservering),Sports:duiken (tegen betaling),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Kids:babybedje;kinderstoel
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 851,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas