Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Caimari

Alcúdia, Spanje

 

can-caimarican-caimarican-caimarican-caimarican-caimari
Favoriet 
     

    v.a. 1.062

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Caimari in Alcudia

    Dit rustige en mooie huis gelegen op Bonaire, een zeer rustige omgeving, is perfect voor 6 personen en op slechts 400 meter afstand van de zee!!

    Welkom in dit prachtige huis, waar u zich zo vredig voelt terwijl u op de veranda zit, omringd door kleine bomen. Het beschikt ook over een fantastisch uitgerust terras met een barbecue en hangmatten. De accommodatie heeft een aantal directe buren en u bevindt zich op slechts 400 meter afstand van het strand.

    Zodra u het huis binnenloopt, vindt u een fantastische eetkamer met satelliet-tv, airconditioning en een houtkachel. Er is ook een vernieuwde keuken met vitro-hub. Het huis bestaat uit drie slaapkamers met kasten, waarvan één met een tweepersoonsbed en de rest met elk twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, één met een bad en één met een douche. In de eetkamer en de gang kunt u genieten van de airconditioning en als u in de winter langskomt, voorzien wij u van maximaal drie kachels. Als u met uw baby reist, stellen wij u op verzoek een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking. In de garage vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm