Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Portblue Club Pollentia Resort & Spa

Alcudia / Puerto de Alcudia, Spanje

 

portblue-club-pollentia-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 484

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Alcudia / Puerto de Alcudia

Het complex is gebouwd in 1966. Het hotel biedt de reizigers in totaal 532 kamers. Voor de gasten staan een ontvangsthal en een receptie klaar. Faciliteiten als een bagagedepot, een kluis, een wisselkantoor en een geldautomaat zorgen voor een comfortabel verblijf. Wifi (gratis) biedt de reizigers toegang tot het internet. Het complex beschikt over een aantal rolstoeltoegankelijke faciliteiten. Er is een grote keuze aan eetgelegenheden zoals bv. een restaurant en een koffiehuis. Het is mogelijk om inkopen te doen in een supermarkt en een souvenirwinkel en andere winkels. Op het terrein van het verblijf zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het complex behoren een tv-ruimte en een speelruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen deze (gratis) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Fietsreizigers kunnen tegen betaling van de fietsenstalling van het hotel gebruik maken. Andere service-opties zijn: meertalig personeel, een oppasservice, een kinderopvang, een autoverhuur, een medische dienst, een wekdienst en een wasservice. Daarnaast wordt er een gratis pendeldienst aangeboden. Sportieve gasten, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen betaling) op prijs stellen. Het businesscenter garandeert succesvolle bijeenkomsten en biedt een beamer. Lezingen, presentaties of congressen kunnen georganiseerd worden in een van de 2 conferentieruimten.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna