Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Ozadi Tavira - inclusief huurauto

Tavira, Portugal

 

hotel-ozadi-tavira-inclusief-huurautohotel-ozadi-tavira-inclusief-huurautohotel-ozadi-tavira-inclusief-huurautohotel-ozadi-tavira-inclusief-huurautohotel-ozadi-tavira-inclusief-huurauto
Favoriet 
 

v.a. 663

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Ozadi Tavira - inclusief huurauto in Tavira

Het comfortabele, moderne Hotel Ozadi Tavira heeft een prachtige ligging te midden van de groene olijfbomen van de Quinta das Oliveiras. Het is een ideaal hotel voor degene die rust en luxe willen combineren met af en toe de omgeving verkennen.

Het historische centrum van Tavira ligt op 2 kilometer afstand en het dorpje Cabanas op 4 kilometer. Hier kun je dus gemakkelijk naar toe voor een dagje winkelen of wat culturele bezichtigingen. Het schitterende strand van Tavira ligt op een eilandje voor de kust. In het zomerseizoen is er een regelmatige busverbinding naar de boten die je naar het eilandje varen. Neem een verfrissende duik in het zwembad bij het hotel en bestel wat te eten in het restaurant. Een heerlijke vakantie toegewenst!

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro