Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel

Cascais, Portugal

 

senhora-da-guia-cascais-boutique-hotel
Favoriet 
 

v.a. 972

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel in Cascais



Sommige hotels blinken uit om hun smaakvolle interieur en gelikte architectuur. Andere om hun charme en ongekende gastvrijheid. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel, mijn nieuwste ontdekking in Portugal behoort tot die laatste. Het is een fijn plekje zonder poespas, maar waar alles klopt: de hartelijkheid van het personeel, de mediterrane sfeer en het betoverende uitzicht over de oceaan.

Ook de locatie mag er wezen. Dit intieme en kleinschalige hotel is rustig gelegen in natuurpark Sintra-Cascais en wordt omgeven door een grote tuin met palmbomen en groene lanen. Een heerlijke plek om te relaxen op een van de ligbedden, jezelf op lunch of een goede cocktail te trakteren en baantjes te trekken met de oceaan op de achtergrond. Zin om eropuit te gaan? Natuur, strand en cultuur zijn allemaal binnen handbereik. Bovendien ben je met de auto binnen 10 minuten in het centrum van Cascais en in een half uurtje in Lissabon. Oftewel, er is genoeg te ontdekken!
  • Optional:huisdieren; excl. voer: op aanvraag circa 10;00 € per dag (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice (tegen betaling);parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (aantal 1) (tegen bijbetaling);drinkgelegenheden: pool/snackbar van mei t/m september (aantal 1);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;wellnesscenter/spa (toegang gratis): sauna (gratis); turks stoombad (gratis); zwembad (zoet water; verwarmd); rustruimte (gratis); fitnessruimte (gratis); massages (tegen betaling); schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad(zout water);buitenzwembad (oppervlakte: 20 m²)(zout water (1); buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 2 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in het restaurant: op aanvraag gratis,Wellness:wellnesscenter/spa (toegang gratis): sauna (gratis); turks stoombad (gratis); zwembad (zoet water; verwarmd); rustruimte (gratis); fitnessruimte (gratis); massages (tegen betaling); schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(zout water);buitenzwembad (oppervlakte: 20 m²)(zout water (1); buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;totaal aantal kamers: 42;totaal aantal verdiepingen: 2;klasse: comfort;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice (tegen betaling);parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 2 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in het restaurant: op aanvraag gratis,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1) (tegen bijbetaling);drinkgelegenheden: pool/snackbar van mei t/m september (aantal 1)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-07-2025 972,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro