Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Onyria Marinha Boutique Hotel

Cascais, Portugal

 

onyria-marinha-boutique-hotelonyria-marinha-boutique-hotelonyria-marinha-boutique-hotelonyria-marinha-boutique-hotelonyria-marinha-boutique-hotel
Favoriet 
 

v.a. 1.139

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Onyria Marinha Boutique Hotel in Cascais

Onyria Marinha Boutique Hotel is een super-de-luxe adres voor een heerlijke vakantie aan de Costa de Lisboa. Je hebt hier alles bij de hand wat je maar nodig hebt om het drukke thuisleven even te vergeten en heerlijk weg te dromen.

In de moderne tuin geniet je in alle rust op het terras met een verkoelend drankje. Bij het zwembad kun je de hele dag relaxen in het zonnetje op een ligbedje. Bovendien is er een wellnesscenter waar je nog meer tot rust kunt komen. De kamers zijn luxe ingericht en heerlijk om iedere dag weer in thuis te komen na een dag sight-seeing of luieren in de zon. En ook erg belangrijk: in het restaurant wordt iedere dag weer gezorgd voor allerlei smakelijke gerechten.


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro