Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Pedras da Rainha

Tavira, Portugal

 

appartementen-pedras-da-rainha
Favoriet 
 

v.a. 279

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Pedras da Rainha in Tavira

Pedras da Rainha is een groot, met veel groen aangelegd vakantiepark gelegen in het vissersdorpje Tavira. Er is genoeg (sportiefs) te beleven op het park, zoals een fraai zwembad met apart kinderbad. Maar ook een balletje slaan op één van de 4 tennisbanen of 2 padelbanen behoort tot de opties. Over het resort verspreid liggen vele goed onderhouden graszones en tropische beplanting, waarin u de appartementengebouwen en de villa's vindt. Voor de innerlijke mens kunt u terecht in de bar, restaurant en supermarkt die op het resort gelegen zijn. De appartementen en villa's zijn eenvoudig, maar netjes ingericht en voorzien van airconditioning. Bij de receptie kunt u gebruik maken van gratis wifi. Pedras da Rainha is een fijne plek voor uw vakantie aan de Oostelijke Algarve.

Pedras da Rainha is een groot, met veel groen aangelegd vakantiepark gelegen in het vissersdorpje Tavira.

Er is genoeg (sportiefs) te beleven op het park, zoals een fraai zwembad met apart kinderbad. Maar ook een balletje slaan op één van de 4 tennisbanen of 2 padelbanen behoort tot de opties.
Over het resort verspreid liggen vele goed onderhouden graszones en tropische beplanting, waarin u de appartementengebouwen en de villa's vindt.

Voor de innerlijke mens kunt u terecht in de bar, restaurant en supermarkt die op het resort gelegen zijn.
De appartementen en villa's zijn eenvoudig, maar netjes ingericht en voorzien van airconditioning. Bij de receptie kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Pedras da Rainha is een fijne plek voor uw vakantie aan de Oostelijke Algarve.

In de wijk Cabanas, op zo'n 7 minuten rijden van de plaats Tavira. Het gemoedelijke, compacte centrum van de wijk Cabanas ligt op 5 minuten lopen en het pontje naar het strand ligt op ca. 8 minuten lopen.

- Centrum Cabanas: ca. 500 m
- Pontje naar strand: ca. 600 m
- Tavira: ca. 5,5 km
- Bushalte: ca. 100 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 45 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers niet inbegrepen. Deze voegt u gemakkelijk toe aan uw boeking in de volgende stap van het boekingsproces.


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro