Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vitasol Park

Lagos, Portugal

 

vitasol-park
Favoriet 
 

v.a. 312

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vitasol Park in Lagos

Dit moderne appartementenhotel aan de westkust van de Algarve biedt een prachtig uitzicht op het strand van Meia-Praia, de stad Lagos en de bergen. Met een zwemcomplex met buitenbaden en diverse sportfaciliteiten, zoals tennis, golf, windsurfen en duiken, is het de ideale plek voor actieve ontspanning. Geniet van heerlijke maaltijden in het niet-rokersrestaurant en ontspan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Met 400 appartementen en een scala aan voorzieningen, is dit hotel perfect voor een onvergetelijke vakantie in de Algarve.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 29-09-2024 voor een 8-daagse vakantie 312,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro