Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lagos

Portugal

 

10 pers.
Casa Monte Cristo TOO

Luxe 5 slaapkamer villa met privé zwembad op Funchal Ridge in de buurt van Lagos Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Too beschikt namelijk ove..

Lagos

10 pers.
Casa Monte Cristo FOUR

Luxe 5 slaapkamer villa met privé zwembad op de Funchal Ridge, nabij Lagos Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Four beschikt namelijk over vij..

Lagos

10 pers.
Vakantiehuis Casa Monte Cristo FOUR

Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Four beschikt namelijk over vijf ruime slaapkamers, plek genoeg!U beschikt over een groot privé-zwembad (12 x..

Lagos

10 pers.
Vakantiehuis Casa Monte Cristo TOO

Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Too beschikt namelijk over vijf ruime slaapkamers, plek genoeg!U beschikt over een groot privé-zwembad met he..

Lagos

8 pers.
Quinta Velha

Mooi gerenoveerde 4 slaapkamer Villa met prive zwembad gelegen nabij Odiaxere Moderne en ruime villa gelegen in de buurt van Odiaxere. De villa heeft een centrale atrium, garderobe en gasten WC, hoge plafonds met houten balken, traditionele Portug..

Lagos

2 pers.
Quinta da Praia

Semi-vrijstaande villa met 2 slaapkamers gelegen in de buurt van Meia Praia strand - Lagos Deze halfvrijstaande villa ligt op een ruim een perceel aan de Meia Praia in een rustige woonwijk. De villa bestaat uit verdiepingen en heeft een woonkamer ..

Lagos

14 pers.
Casa Monte Cristo TRES

Prachtige karakteristieke villa met privé-zwembad en tuin vlakbij Lagos Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Tres beschikt namelijk over 6 ruim..

Lagos

4 pers.
Casa Papoilas

Mooi 2 slaapkamer Villa met prive zwembad nabij Meia Praia strand Lagos Deze mooie, vrijstaande villa ligt aan een doodlopende weg op slechts 5 autominuten van Lagos, in een kleine villawijk. De villa heeft een aantal verbouwingen ondergaan en is ..

Lagos

2 pers.
Casa Monte Cristo Apartments - Plum

Prachtig T1 appartement met zwembad en prachtige tuinen in de buurt van Lagos Casa Monte Cristo heeft vijf appartementen, allen gelegen nabij het zwembad en de tuinen, mooi om een vroege ochtendduik of een wandeling door de boomgaarden te nemen. D..

Lagos

12 pers.
Casa Monte Cristo TRES

Prachtige karakteristieke villa met privé-zwembad en tuin vlakbij Lagos Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Tres beschikt namelijk over zes ru..

Lagos

4 pers.
Casa Monte Cristo Apartments - Almond

Luxe 2 kamer appartement met gemeenschappelijk zwembad op kleine complex. Casa Monte Cristo heeft vijf appartementen, allen gelegen nabij het zwembad en de tuinen, mooi om een vroege ochtendduik of een wandeling door de boomgaarden te nemen. De ap..

Lagos

2 pers.
Casa Monte Cristo Apartments - Lime

Luxe T1 appartement met zwembad in een prachtige omgeving in de buurt van Lagos Casa Monte Cristo heeft vijf appartementen, allen gelegen nabij het zwembad en de tuinen, mooi om een vroege ochtendduik of een wandeling door de boomgaarden te nemen...

Lagos

4 pers.
Casa Monte Cristo Apartments - Orange

Luxe appartement met zwembad op kleine complex in de buurt van Lagos en Luz Casa Monte Cristo heeft vijf appartementen, allen gelegen nabij het zwembad en de tuinen, mooi om een vroege ochtendduik of een wandeling door de boomgaarden te nemen. De ..

Lagos

14 pers.
Vakantiehuis Casa Monte Cristo TRES

Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Tres beschikt namelijk over 6 ruime slaapkamers in de villa en 1 slaapkamer in het naastgelegen appartement (w..

Lagos

4 pers.
Vakantiehuis Casa Monte Cristo Apartments - Almond

Casa Monte Cristo heeft vijf appartementen, allen gelegen nabij het zwembad en de tuinen, mooi om een vroege ochtendduik of een wandeling door de boomgaarden te nemen. De appartementen zijn privé en volledig ingericht. Alle appartementen zijn pracht..

Lagos

4 pers.
Vakantiehuis Vivenda Beira Mar

Halfvrijstaande villa gelegen in een rustige villawijk, op slechts 150m van het bekende Meia Praia strand van Lagos. De Villa bestaat uit twee verdiepingen, heeft een ruime woonkamer met gashaard, moderne, volledig ingerichte keuken, 2 ruime slaapkam..

Lagos

12 pers.
Vakantiehuis Casa Monte Cristo TRES

Deze vrijstaande villa nabij Lagos is ideaal voor grote families of bevriende gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Casa Monte Cristo Tres beschikt namelijk over zes ruime slaapkamers, plek genoeg!U beschikt over een groot privé-zwembad (12 x ..

Lagos

2 pers.
Vakantiehuis Quinta da Praia

Deze halfvrijstaande villa ligt op een ruim perceel aan de Meia Praia in een rustige woonwijk. De villa bestaat uit een woonkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken, een kantoor en een royaal balkon. Er zijn twee slaapkamers (waarvan een ..

Lagos

 

Vakantiehuizen en luxe villa's in PortugalPortugal heeft een mediterraan klimaat. Het noorden van Portugal is frisser en vochtiger dan het zuiden. Daar is het meestal het hele jaar door droog en zonnig. Naarmate men van de kust weggaat en de Spaanse grens nadert, stijgt de temperatuur. Portugal kent geregeld lange, droge periodes.
De ligging van Portugal en haar verleden hebben ertoe geleid dat in de Portugese keuken veel vis wordt gebruikt. Er wordt wel eens gezegd dat er voor elke dag van het jaar wel een bacalhau-recept is. Ook varkensvlees is een favoriet ingrediënt in de Portugese keuken. Portugezen behoren tot de grootste rijsteters in Europa. Portugal is het enige Europese land waar koriander van oudsher onderdeel is van de keuken.

Het Portugese vasteland wordt in het midden van het land doorsneden door de rivier de Taag. Het noordelijke deel van het land is bergachtiger dan het zuiden en heeft een koeler en regenachtiger klimaat. Andere grote rivieren zijn de Douro, de Minho en de Guadiana, die net als de Taag ontspringen in Spanje. Er zijn geen grote natuurlijke meren in het binnenland. Het grootste meer is het Alqueva-stuwmeer (250 km²), dat ook het grootste stuwmeer van Europa is. Het hoogste punt van Portugal is de Ponta do Pico op de Azoren, met een hoogte van 2351 m. Het hoogste punt van het vasteland is de Serra da Estrela (1993 m).