Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Clube Porto Mós

Lagos, Portugal

 

appartementen-clube-porto-mos
Favoriet 
 

v.a. 247

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Clube Porto Mós in Lagos

Clube Porto Mos is een zeer populair appartementenresort met een rustige ligging op een klif aan zee. Het resort heeft mooie tuinen vol tropische vegetatie, echt een heerlijke plek om uw batterij weer helemaal op te laten! Er is een mooie zwembadzone met ligstoelen en parasols. Een dagje wat minder weer? Geen probleem, op het resort is er tevens een binnenbad. Clube Porto Mos is een geweldige plek voor een heerlijke (gezins)vakantie aan de zonnige kust van de Algarve. Onze gasten komen hier graag vanwege de ontspannen sfeer, comfortabele appartementen en natuurlijk het mooie, nabij gelegen strand!

Clube Porto Mos is een zeer populair appartementenresort met een rustige ligging op een klif aan zee.

Het resort heeft mooie tuinen vol tropische vegetatie, echt een heerlijke plek om uw batterij weer helemaal op te laten!
Er is een mooie zwembadzone met ligstoelen en parasols. Een dagje wat minder weer? Geen probleem, op het resort is er tevens een binnenbad.

Clube Porto Mos is een geweldige plek voor een heerlijke (gezins)vakantie aan de zonnige kust van de Algarve.
Onze gasten komen hier graag vanwege de ontspannen sfeer, comfortabele appartementen en natuurlijk het mooie, nabij gelegen strand!

Clube Porto Mos is rustig gelegen op een klif even buiten het charmante plaatsje Lagos. Vanuit het resort heeft u een fraai uitzicht over het Porto Mos strand, waar u binnen enkele minuten lopen vanuit het hotel al op kunt liggen!

Het centrum van Lagos ligt op ca. 40 minuten lopen. Op 4 minuten wandelen ligt echter een bushalte, vanwaar u met het openbaar vervoer naar het centrum kunt.

- Centrum: ca. 2 km
- Strand: ca. 100 m
- Supermarkt ca. 2 km.

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 300 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 90 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers van en naar de luchthaven niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Maaltijden (indien geboekt) in buffetvorm.
- Geen lift

De kamers zijn voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Kluisje
- Verwarming
- Airconditioning
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.
- Balkon of terras met zitje met zeezicht
De kamer is ca. 19 m² groot.

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro