Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The One Palacio Da Anunciada

Lissabon, Portugal

 

the-one-palacio-da-anunciada
Favoriet 
 

v.a. 921

  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

The One Palacio Da Anunciada in Lissabon

Dit gesofisticeerde hotel in Lisboa is een goede keuze voor homo's. In de 83 uitnodigende accommodatie-eenheden kunt u aan het einde van de dag heerlijk ontspannen. Wie in dit etablissement verblijft, kan overal gebruik maken van de wifi-verbinding. De receptie is 24 uur per dag geopend. The One Palacio Da Anunciada 5* is ideaal voor gezinnen met kinderen en beschikt op aanvraag over enkele slaapkamers met kinderbedjes voor de allerkleinsten. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen in dit rolstoeltoegankelijke etablissement verblijven. Er zijn enkele handicapvriendelijke slaapkamers. Dit is geen huisdiervriendelijk etablissement. Wie in dit etablissement verblijft, zal de parkeerruimte en garage zeer op prijs. Wie in deze accommodatie verblijft, zal de luchthaventransferdienst zeer op prijs stellen. De reizigers kunnen gebruik maken van de cateringdienst. De reizigers kunnen zich laten verwennen in de gezondheids- en welzijnsvoorzieningen van de accommodatie. Dit etablissement beschikt over een ruime keuze van zakelijke voorzieningen voor de perfecte combinatie van comfort en gemak tijdens uw zakenreis. The One Palacio Da Anunciada 5* kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2024 voor een 8-daagse vakantie 921,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro