Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lissabon

Portugal

 

The Vintage Lisbon

..

Lissabon

Myriad By Sana

..

Lissabon

Lapa Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Lapa Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 167 reizigers beoordelen Hotel Lapa Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s..

Lissabon

Bairro Alto

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Bairro Alto is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 158 reizigers beoordelen Hotel Bairro Alto gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s ..

Lissabon

Altis Grand

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Altis Grand is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 599 reizigers beoordelen Hotel Altis Grand gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s ..

Lissabon

Fontecruz Lisboa

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Fontecruz Lisboa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 114 reizigers beoordelen Hotel Fontecruz Lisboa gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APO..

Lissabon

Eurostars Das Letras

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Eurostars Das Letras is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 324 reizigers beoordelen Hotel Eurostars Das Letras gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de ..

Lissabon

Altis Belem

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Altis Belem is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 254 reizigers beoordelen Hotel Altis Belem gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s ..

Lissabon

The One Palacio da Anunciada

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel H10 The One Palacio da Anunciada is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel H10 The One Palacio d..

Lissabon

Valverde

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Valverde is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 112 reizigers beoordelen Hotel Valverde gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en be..

Lissabon

Real Palacio

..

Lissabon

Sofitel Lisboa Liberdade

..

Lissabon

Altis Avenida

..

Lissabon

Iberostar Selection Lisboa

..

Lissabon

PortoBay Liberdade

..

Lissabon

Corinthia Lisboa

..

Lissabon

Four Seasons Ritz

Verblijven in een aangename accommodatie in Lissabon? Hotel Four Seasons Ritz is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 538 reizigers beoordelen Hotel Four Seasons Ritz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[A..

Lissabon

 

Vakantiehuizen en luxe villa's in PortugalPortugal heeft een mediterraan klimaat. Het noorden van Portugal is frisser en vochtiger dan het zuiden. Daar is het meestal het hele jaar door droog en zonnig. Naarmate men van de kust weggaat en de Spaanse grens nadert, stijgt de temperatuur. Portugal kent geregeld lange, droge periodes.
De ligging van Portugal en haar verleden hebben ertoe geleid dat in de Portugese keuken veel vis wordt gebruikt. Er wordt wel eens gezegd dat er voor elke dag van het jaar wel een bacalhau-recept is. Ook varkensvlees is een favoriet ingrediënt in de Portugese keuken. Portugezen behoren tot de grootste rijsteters in Europa. Portugal is het enige Europese land waar koriander van oudsher onderdeel is van de keuken.

Het Portugese vasteland wordt in het midden van het land doorsneden door de rivier de Taag. Het noordelijke deel van het land is bergachtiger dan het zuiden en heeft een koeler en regenachtiger klimaat. Andere grote rivieren zijn de Douro, de Minho en de Guadiana, die net als de Taag ontspringen in Spanje. Er zijn geen grote natuurlijke meren in het binnenland. Het grootste meer is het Alqueva-stuwmeer (250 km²), dat ook het grootste stuwmeer van Europa is. Het hoogste punt van Portugal is de Ponta do Pico op de Azoren, met een hoogte van 2351 m. Het hoogste punt van het vasteland is de Serra da Estrela (1993 m).